Πέμπτη , 9 Απρίλιος 2020
«Δεν μπορώ ν’ αποτελέσω πρότυπο για τις γυναίκες»

«Δεν μπορώ ν’ αποτελέσω πρότυπο για τις γυναίκες»

Η Δήμητρα Ματσούκα για τις κακές της συνήθειες

Είναι μία από τις πιο όμορφες ελληνίδες ηθοποιούς. Ο λόγος για την Δήμητρα Ματσούκα η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι μπορεί να δείχνει ότι είναι από τις γυναίκες που προσέχουν το σώμα και τη διατροφή τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η μόνη συνήθεια που δεν κόβει είναι να πίνει ένα ποτήρι γάλα όταν ξυπνάει.

«Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να αποτελέσω πρότυπο ή να δώσω συμβουλές για τις αναγνώστριες, γιατί κάνω ακριβώς το αντίθετο απ’ ό,τι θα έπρεπε να κάνει μια γυναίκα. Συγκεκριμένα, καπνίζω πολύ και γυμνάζομαι λίγο. Συνήθως τον πρώτο μήνα του νέου έτους. Τότε που λέω ότι “Φέτος θα τα κάνω όλα σωστά”, αν και πολύ γρήγορα εγκαταλείπω την προσπάθεια. Ουσιαστικά έχω απλώς αναλαμπές κοκεταρίας. Όπως όταν, π.χ .θυμάμαι, πέντε-έξι φορές το μήνα, να βάλω κρέμα προσώπου», αποκάλυψε στο In Style.

Στη συνέχεια είπε: «Κάτι που δεν είναι εύκολο σε αυτή τη μικρή χώρα των “εύκολων” στερεοτύπων. Επίσης, δεν είναι εύκολο να πεις ‘όχι” στα χρήματα που σου προσφέρουν. Όμως, ενώ μου αρέσουν τα χρήματα, η πολυτέλεια και το να ξοδεύω, στο “διά ταύτα” είμαι υπεράνω. Γιατί πραγματικά δύσκολα μου είναι να είμαι σε μια σειρά, όπου ο τρόπος π.χ., που βάζει την κάμερα ο σκηνοθέτης με κάνει να θέλω να την πάρω και να την πετάξω από το παράθυρο. Άλλωστε, όλα είναι θέμα αισθητικής, την οποία διαθέτει ο καθένας μας»

Πηγή: newsbeast.gr