Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
«Δεν μπορούσα να πω "όχι" στο γυμνό»

«Δεν μπορούσα να πω “όχι” στο γυμνό»

Η Νίκη Κάρτσωνα για το παρασκήνιο της πρώτης φωτογράφισής της χωρίς ρούχα

Για τους άντρες, το γάμο της αλλά και τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε στο ξεκίνημα της καριέρας της μίλησε η Νίκη Κάρτσωνα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Esquire».

Το πρώην μοντέλο που είναι παντρεμένο τα τελευταία οκτώ χρόνια λέει για το αν χρειάζεται κάποιος να παντρευτεί:

«Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι δε χρειάζεται πλέον… Το να μην παντρευτεί κάποιος όταν είναι με έναν άνθρωπο μου κάνει και λίγο ότι φοβάται. Γιατί ουσιαστικά πρόκειται για ένα χαρτί που επιβεβαιώνει την ένωση δύο ανθρώπων. Από κει και πέρα, άμα θέλεις να χωρίσεις, χωρίζεις, είτε παντρεμένος είτε όχι. Το μεγάλο θέμα στο γάμο είναι τα παιδιά και ισχύει πως δεν είναι εύκολο να χωρίσεις όταν υπάρχουν αυτά. Από την άλλη, ως παιδί χωρισμένων γονιών, σαφώς δε φοβάμαι το χωρισμό. Έχω μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον, οπότε πιο δύσκολα πιστεύω στο «για πάντα» παρά στο ότι μια μέρα μπορεί να μας τελειώσει με τον Νίκο και να χωρίσουμε. Αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να πηγαίνω μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο. Αν κάτσω και σκεφτώ σοβαρά ότι είμαι 18 χρόνια με τον Νίκο, θα πω: «Παναγία μου, δε γίνεται η μισή μου ζωή να είναι με έναν άνθρωπο». Όταν όμως περνάς υπέροχα με κάποιον, κανένα νούμερο δεν έχει τη δύναμη να σε κάνει να αμυνθείς ή να φοβηθείς».

Στη συνέχεια της συνέντευξής της στο περιοδικό γύρισε τον χρόνο πίσω και σχολίασε τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε στην αρχή της καριέρας της.

«Έχω μιλήσει δημόσια για το πώς έκανα το πρώτο εξώφυλλο στο Nitro. Είχε πει ο Κωστόπουλος: «Θέλω να κάνω εξώφυλλο την Κάρτσωνα». Τότε δε με ήξερε κανείς. Όταν λοιπόν ο μάνατζέρ μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ήξερα ότι ήθελε το καλό μου, μου είπε “προχώρα γιατί η Imako ανοίγει όλες τις πόρτες”, όσο κι αν δεν αισθανόμουν άνετα στη φωτογράφιση, έπρεπε να το κάνω. Έτσι χτιζόταν μια καριέρα τότε, το σέξι-γυμνό “πέρναγε” πολύ. Δεν μπορούσα να πω “όχι”. Ήταν μια επιλογή που σ’ έκανε γνωστή και άρα ανέβαζε τα κασέ στις καμπάνιες, τις επιδείξεις, τις φωτογραφίσεις. Οι εταιρείες δε νοιάζονταν για το αν έχεις κάνει σέξι φωτογράφηση στο Nitro, το Playboy ή το Maxim, αλλά για το κατά πόσο είσαι γνωστή».

Τέλος μίλησε για τους άντρες και είπε: «Ο άντρας μένει για πάντα παιδί. Για παράδειγμα, βλέπω τον Νίκο, είναι η χαρά της ζωής. Δε θα συγχυστεί, δε θα στενοχωρηθεί για τίποτα άλλο πέρα από την υγεία των ανθρώπων που αγαπάει. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαλάσει τίποτα, τα βλέπει όλα καλά. Κι αν η σημερινή μέρα δεν είναι καλή, σκέφτεται πώς θα είναι η αυριανή. Έτσι σκέφτονται οι άντρες. Οι γυναίκες δεν είμαστε έτσι. Είμαστε πολυδιάστατες, πολυσύνθετες, όλα στο «πολύ». Τελικά ποιος περνάει καλύτερα; Και που σπάμε εμείς το κεφάλι μας αλλάζει κάτι; Όχι».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr