Πέμπτη , 28 Μάιος 2020
«Δεν είχα κάνει one night stand γιατί φοβόμουν μην είναι ο άλλος βλάκας»

«Δεν είχα κάνει one night stand γιατί φοβόμουν μην είναι ο άλλος βλάκας»

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει πότε πήγε να κάνει αλλά της… βγήκε αλλιώς

Για την πρώτη φορά που έπαθε κρίση πανικού αλλά και το πότε επιχείρησε να κάνει one night stand μιλάει η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Αργά» του Θοδωρή Αθερίδη.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι την πρώτη φορά που έπαθε κρίση πανικού ήταν σε παραστάσεις που είχαν πολλές διπλές: «Την πρώτη φορά που σάλταρα και είπα θα πάω να κοιταχτώ λίγο γιατί δεν είμαι καλά, ήταν στα παρασκήνια μιας παράστασης. Περιμέναμε μια σκηνή να τελειώσει για να βγούμε να υποκλιθούμε, νομίζω ήταν Τετάρτη και είχαμε διπλή παράσταση. Μόλις είχα βγει από τη σχολή, η πρώτη μου παράσταση. Και λέω «αυτό που κάνω είναι κοντά στην τρέλα! Δεν αντέχω» Το ξανάπαθα πρόπερσι σε μια παράσταση, έπαθα κρίση πανικού. Έπρεπε να πάω στην παράσταση όμως και πήγα στην βελονίστρια μου και μου βάρεσε τρεις βελόνες από εδώ και τρεις από εκεί και πήγαινα με τις πινέζες και έπαιξα»

Η Μαρία Σολωμού εξομολογείται ακόμα πως η σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου ξεκίνησε ως one night stand:

«Όταν ήμουν μικρή δεν είχα κάνει ποτέ one night stand γιατί φοβόμουν μην είναι ο άλλος βλάκας. Μια φορά πήγα να κάνω, με τον Μάριο, μας προέκυψε σχέση. Με το Μάριο ξεκίνησε ως one night stand.»

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newsbeast.gr