Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
«Αν δεν είχα και το στήθος, θα ήμουν αγοράκι»

«Αν δεν είχα και το στήθος, θα ήμουν αγοράκι»

Μαρία Σολωμού: Ο χρόνος για μένα παραμένει εχθρός

Για τη σχέση της με τον χρόνο και τις αλλαγές που παρατηρεί στον εαυτό της μετά τα 30 μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Σολωμού.

Ο χρόνος είναι «τραγικός και μην ακούσω το αντίθετο», δήλωσε στο περιοδικό People. «Εχθρός σε όλα του τα μεγέθη. Πρόσφατα έβλεπα παλιές μου φωτογραφίες και παρατηρούσα πως μετά τα 30 το πρόσωπό μου έχει αλλάξει τελείως. Ήμουν πιο τσουπωτή και είχα πολύ στρογγυλό πρόσωπο. Άμα δεις πώς ήμουν από την Απόσταση Αναπνοής μέχρι τον πρώτο χρόνο του Singles, βλέπεις άλλη μούρη. Βέβαια, έπεσα και πάνω στην αλλαγή της δεκαετίας. Ένας γιατρός μού είπε ότι μετά τα 30 φεύγει το λίπος από το πρόσωπο. Νομίζω πως η γυναίκα στα 35 είναι ωραία και προσωπικά αυτή η δεκαετία των 30 μου πήγε περισσότερο», πρόσθεσε.

«Καλέ, υπάρχει περίπτωση να νιώθεις καλύτερα από τη δεκαετία ανάμεσα στα 20 και τα 30, που είναι σκασίλα σου για τα πάντα; Σε αυτές τις ηλικίες μόνο εξετάσεις έχεις να δώσεις και θεωρώ πως είναι η καλύτερη εποχή, που δοκιμάζεις πράγματα ώστε να κατασταλάξεις μέσα σου, που επιλέγεις φίλους και γκόμενους. Μετά αρχίζεις να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά, είτε έχεις παιδί είτε όχι. Αν παρατηρήσεις, μετά την ηλικία των 33-34, οι άνθρωποι αρχίζουν να ψάχνονται με γιόγκα, βελονισμούς, κινέζικη ιατρική και όλα αυτά τα εναλλακτικά. Υπήρχε περίπτωση στα 22 να πάω σε ψυχολόγο για να ψαχτώ; Μετά υπάρχει ανάγκη να το κάνεις, γιατί σταματάνε τα ποτά, τα ξενύχτια, οι γκόμενοι και ψάχνεσαι με το μέσα σου. Παρ’ όλα αυτά, ο χρόνος για μένα παραμένει εχθρός και δεν μου αρέσει που περνάει, καθώς νιώθω πως θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα και δεν προλαβαίνω», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Ανέφερε, επίσης, ότι πολλοί είναι εκείνοι που της λένε ότι φαίνεται μικρότερη. «Η τηλεόραση μεγαλώνει, όλοι οι ηθοποιοί φαινόμαστε μικρότεροι από κοντά. Εγώ έχω το σύνδρομο της αιώνιας εφηβείας λόγω σωματότυπου. Αν δεν είχα και το στήθος, θα ήμουν αγοράκι. Πάντως, το προτιμώ που δεν έχω γυναικείο σώμα και το πάλεψα πολύ για να το καταφέρω αυτό, άσχετα αν με βρίζουν όλοι και μου λένε να πάρω κιλά», δήλωσε.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr