Πέμπτη , 9 Ιούλιος 2020
«Δεν είχα πλάτες να με στηρίζουν»

«Δεν είχα πλάτες να με στηρίζουν»

Παπαϊωάννου: Δεν κατακρίνω όσους χρησιμοποιούν άλλα μέσα για να είναι στην επικαιρότητα

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για την πορεία της στο χώρο του τραγουδιού. Από το ριάλιτι τραγουδιού, μέχρι τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας έχει περάσει πολλά και δε διστάζει να μιλήσει γι’ αυτά.

«Όταν είσαι μόνος σου και αγωνίζεσαι μόνος, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Όταν δεν έχεις “πλάτες” και ανθρώπους να σε στηρίζουν, αν θες, ο αγώνας είναι μοναχικός. Αλλά χαίρομαι κιόλας, γιατί δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα και πολύ το γουστάρω αυτό» δήλωσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού».

Άφησε μάλιστα, πολλά υπονοούμενα για εκείνους που εκμεταλλεύονται τις «γνωριμίες» τους για να εξελιχθούν στο χώρο.

«Αυτή είναι η αλήθεια, ούτε καρφί, ούτε παράπονο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Αν ήθελα να είμαι στη δουλειά αυτή λίγο διαφορετικά, θα μπορούσα να το κάνω. Δόξα τω Θεώ, μια χαρά κορίτσι είμαι. Θα μπορούσα να είμαι και πολύ διαφορετικά στα πράγματα, αλλά ήταν επιλογή μου. Δεν το τραβάει ο οργανισμός μου, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν κατακρίνω άλλους συναδέλφους που μπορεί να έχουν χρησιμοποιήσει και άλλα μέσα για να είναι στην επικαιρότητα. Είναι μια επιλογή αυτό» είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr