Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
«Δεν είχα συνηθίσει να έχω έναν άντρα ξαπλωμένο στον καναπέ»

«Δεν είχα συνηθίσει να έχω έναν άντρα ξαπλωμένο στον καναπέ»

Η Αλέκα Καμηλά για την κρίση στο γάμο της

Για την κρίση που πέρασε ο γάμος με τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς μίλησε σε συνέντευξή της η Αλέκα Καμηλά λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Όλα παίζουν».

«Τα τελευταία δύο χρόνια που ήρθαμε στην Ελλάδα περάσαμε σοβαρή κρίση, αλλά την ξεπεράσαμε γιατί θεωρώ ότι και οι δύο πάνω από όλα είμαστε καταπληκτικοί γονείς. Τα βάλαμε κάτω, τα συζητήσαμε και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας. Και καταλήξαμε ότι θα ήταν κρίμα, επειδή περνάμε μια δύσκολη φάση, να μας πιάσει πανικός και να κάνουμε βιαστικές κινήσεις» ανέφερε.

Όπως είπε, οι τριβές άρχισαν όταν επέστρεψαν από τις ΗΠΑ όπου ζούσαν τα τελευταία 10 χρόνια «διότι όλο το προηγούμενο διάστημα ο άντρας μου, λόγω της δουλειάς του, ήταν επισκέπτης στο σπίτι. Μέχρι να έρθει, έπρεπε να φύγει, οπότε δεν υπήρχαν τριβές στη σχέση μας, γιατί ουσιαστικά δεν είχαμε ζήσει ο ένας τον άλλον στην καθημερινότητά του. Όταν σταμάτησε να δουλεύει και έμεινε στο σπίτι του είπα: “Kαλώς ήρθες στον κόσμο μου”. Στην αρχή είχε φρικάρει και εκείνος, αλλά και εγώ δεν είχα συνηθίσει να έχω έναν άντρα ξαπλωμένο στον καναπέ όλη την ώρα» είπε και πρόσθεσε:

«Του άντρα μου του αρέσει πάρα πολύ η τάξη. Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο NBA είχε συνηθίσει να του τακτοποιούν τα πράγματά του, να του φτιάχνουν τις βαλίτσες του. Δεν είχε κουνήσει το δαχτυλάκι του να κάνει κάτι μόνος του. Όταν είσαι σε ένα σπίτι με τρία παιδιά, δεν μπορεί να υπάρξει τάξη. Θα υπάρχουν παντού παιχνίδια, πεταμένα βρακιά, σκόνη. Ε, όλα αυτά φαίνονταν πολύ περίεργα στην αρχή».

Πηγή: newsbeast.gr