Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Δεν μου αρέσει να είμαι η χοντρή του Χόλιγουντ»

«Δεν μου αρέσει να είμαι η χοντρή του Χόλιγουντ»

Η Jennifer Lawrence μιλάει για το σώμα της, τα κιλά της και δηλώνει κορίτσι του σπιτιού

Είναι νέα, όμορφη, διάσημη και αναμφισβήτητα την ενδιαφέρει η εξωτερική της εμφάνιση. Ο λόγος για την 25χρονη ηθοποιό Jennifer Lawrence που δίνει μια συνέντευξη στο Harper’s Bazaar και μιλάει για το σώμα της αλλά και τον αγώνα που δίνει για να διατηρείται στα κιλά της.

«Νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει τόσο τα πολύ αδύνατα σώματα που όταν μία γυναίκα έχει τα φυσιολογικά κιλά τη θεωρούν… γεμάτη. Αυτό είναι τρελό. Κάνω πιλάτες κάθε μέρα. Τρώω πολύ αλλά γυμνάζομαι περισσότερες ώρες από το μέσο άνθρωπο».

Η διάσημη σταρ για τη φωτογράφιση στο περιοδικό έβγαλε την πιο σέξι πλευρά της, επιλέγοντας να φορέσει ένα μπλέιζερ με διάφανη λεπτομέρεια στο μπούστο, κεντημένη με στρας, αφήνοντας πολλά στη φαντασία.

kfjdhaf2

Η Jennifer Lawrence δηλώνει ότι δεν είναι τόσο ευαίσθητη και προσπαθεί να αγνοεί όλα όσα ακούγονται κατά καιρούς για εκείνη. «Η καθημερινότητά μου είναι καταπληκτική και ζωντανή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι ζει κάθε αμερικανίδα», επισημαίνει.

Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση για το γεγονός ότι αποχώρησε από τη συναυλία της Adele, κάτι που είχε σχολιαστεί τις προηγούμενες μέρες. «Δεν μου αρέσει να ξενυχτώ. Είμαι κορίτσι του σπιτιού».

kfjdhaf3

Η Jennifer Lawrence έχει ξεκαθαρίσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι δεν πρόκειται να κάνει τη χάρη στη βιομηχανία του Χόλιγουντ και να χάσει βάρος, βέτο που έβαλε και για τη συμμετοχή της στην ταινία «The Hunger Games» όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ηθοποιός αναγνωρίζει ότι η σιλουέτα της δεν ταιριάζει στα πρότυπα του Χόλιγουντ. «Είμαι χοντρή για το Χόλιγουντ, αλλά δεν θα λιμοκτονήσω για καμία ταινία», έχει πει χαρακτηριστικά.
kfjdhaf4