Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Δεν παίρνεις το βραβείο που έχει να κάνει με αρχαίο θέατρο, έλεος!»

«Δεν παίρνεις το βραβείο που έχει να κάνει με αρχαίο θέατρο, έλεος!»

Η Βάνα Μπάρμπα πήρε «θέση» στην κόντρα Διαβάτη – Ρουβά

Στην αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη σχετικά με τη βράβευση του Σάκη Ρούβα στα Βραβεία Κάρολος Κουν, αναφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Ant1».

«Πολύ σωστά συμπεριφέρθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη. Ήταν άψογη. Το Θέατρο της Επιδαύρου θα πρέπει να είναι εκεί που του αρμόζει. Δεν μπορούν να μπαίνουν σταρ όσα εκατομμύρια και αν έχουν πουλήσει», δήλωσε η ηθοποιός, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της συναδέλφου της και διευκρίνισε: «Δεν πιστεύω ότι ο Σάκης δεν πρέπει να παίξει στην Επίδαυρο αλλά δεν μπορεί να βραβευτεί».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «είναι ιεροσυλία μπροστά στις ενέργειες των Ελλήνων ηθοποιών που έχουν δουλέψει στην Επίδαυρο τόσα χρόνια κι έχουν δώσει την ψυχή τους. Έλεος!… Εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ να παίξω τη Μήδεια ή την Εκάβη. Δεν το παίρνεις το βραβείο που έχει να κάνει με αρχαίο θέαμα! Τι να πουν αυτοί οι ηθοποιοί που καταθέτουν τη ζωή τους τόσα χρόνια με πολύ λίγα χρήματα; Εδώ τους έπιασε μια μπούρδα!».

Για να καταλήξει: «Για εμένα ο Σάκης θα έπρεπε να πει “σας ευχαριστώ. Αυτό το βραβείο το αφιερώνω σε όλους τους ηθοποιούς που έχουν δώσει την ψυχή τους στο αρχαίο θέατρο”. Δεν το παίρνεις το βραβείο που έχει να κάνει με αρχαίο θέατρο, έλεος!».

Τέλος, τόνισε σχετικά με την επιλογή του τραγουδιστή να υποδυθεί το Διόνυσο από τον Δημήτρη Λιγνάδη:

«Ο Λιγνάδης επέλεξε τον Ρουβά για εμπορικούς λόγους, για να τσιμπήσει τον κόσμο. Θέλει να έχεις ιδρώσει σε ένα χώρο. Το θέατρο είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή ενός ηθοποιού. Στην Επίδαυρο που δεν την αγγίζει κανείς πρέπει να υπάρχουν κάποια στεγανά».

Πηγή: newsbeast.gr