Κυριακή , 31 Μάιος 2020
Δείτε την πανέμορφη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Δείτε την πανέμορφη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η 23χρονη ξανθιά γαλανομάτα με τις φιλανθρωπικές ανησυχίες

Μπορεί να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως η 23χρονη ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Lady Kitty Spencer αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά της και να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο.

Η ίδια αποφάσισε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη για την ζωή της αλλά και για τις αναμνήσεις που έχει από την θεία της εντυπωσιάζοντας με την απλότητά της ακόμα και τη δημοσιογράφο που της πήρε τη συνέντευξη.

Η δημοσιογράφος που κάθισε απέναντί της κάνει λόγο για ένα ευγενικό κορίτσι, που κοκκινίζει όταν της επισημαίνει ότι μοιάζει με την Νταϊάνα. «Υποθέτω πως ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να κάνει συγκρίσεις. Αλλά Θεέ μου, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, τότε πραγματικά με κάνετε πολύ χαρούμενη!».

Η Kitty είναι 23 ετών και αντίθετα από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που στην ηλικία της ήταν παγκοσμίως γνωστή, εκείνη μέχρι στιγμής απολαμβάνει μία ζωή στην ανωνυμία.


Ήταν μόλις επτά ετών όταν σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Νταΐάνα. «Από την θεία μου έχω λίγες αναμνήσεις, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένες», τονίζει.

Σήμερα, η 23χρονη ξανθιά γαλανομάτα, μένει στην Αγγλία, σε ένα διαμέρισμα που έχει νοικιάσει, και συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπίες, ενώ έχει δοθεί με πάθος στην φιλανθρωπική οργάνωση «Give Us Time», η οποία βρίσκει άτομα που θέλουν να δωρίσουν τα σπίτια τους για μια εβδομάδα, σε στρατιώτες που χρειάζονται ξεκούραση και θέλουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr