Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
«Έχω απορρίψει προτάσεις για γυμνή φωτογράφιση»

«Έχω απορρίψει προτάσεις για γυμνή φωτογράφιση»

Η Χριστίνα Αλούπη δεν λέει «όχι» σε αισθησιακή σκηνή

Άφησε για λίγο το Λος Άντζελες και ήρθε στην Ελλάδα για «Dancing with the stars». Η Χριστίνα Αλούπη μιλά στο περιοδικό «Εγώ» για το χορευτικό σόου, τα μπότοξ και τις γυμνές φωτογραφίσεις.

«Έχω απορρίψει δύο προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση στην Αμερική και πρόσφατα στην Ελλάδα. Αισθησιακή σκηνή ως ηθοποιός δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω. Βασική προϋπόθεση βέβαια και σε αυτήν την περίπτωση είναι να το δικαιολογεί το σενάριο και όχι να γίνει για εμπορικούς λόγους», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια ακούει με χαρά τους συνεργάτες της να μιλούν για τη σέξι εμφάνισή της, αν και εκείνη στην καθημερινή της ζωή είναι ιδιαίτερα σεμνή. «Στην προσωπική μου ζωή οι επιλογές μου δεν έχουν καμιά σχέση με αυτήν την εικόνα, είμαι αρκετά σεμνή στις εμφανίσεις μου. Η σέξι εικόνα είναι κομμάτι της δουλειάς μου».

Όσο για το που θα μπορούσε να φτάσει η Χριστίνα Αλούπη για να δείχνει όμορφη είπε:

«Προσέχω αρκετά στο θέμα της διατροφής. Δεν έχω φτάσει ποτέ στα άκρα», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν έχω κάνει μπότοξ. Αν έπειτα από χρόνια φθάσω στο σημείο να μην μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέπτη, θα κάνω κάτι για να αισθανθώ καλύτερα».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr