Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Έχω δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά»

«Έχω δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά»

Για την Madonna η πορνεία είναι το σημαντικότερο επάγγελμα στον κόσμο

Η Μadonna έχει χτίσει στην καριέρα της πάνω στην ικανότητά της να προκαλεί τόσο με τα τραγούδια της όσο και με τις φωτογραφίσεις και τις δηλώσεις της.

Στη συνέντευξή της για το περιοδικό «Interview», ποζάρει στο φακό των Mert Alas και Marcus Piggott φορώντας προκλητικά εσώρουχα και σέξι ρούχα και παραδέχεται ότι έχει δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά.

«Για μερικούς ανθρώπους είναι ένα πνευματικό θέμα… Έχει να κάνει με το πώς οι άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά. Κάποιοι κάνουν χρήση για να έρθουν κοντά στο Θεό ή να φτάσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης» είπε και πρόσθεσε: «Είναι όμως ένας σύντομος κύκλος. Αλλά αυτή είναι η ψευδαίσθηση των ναρκωτικών. Σε κάνουν να πιστεύεις ότι έρχεσαι κοντά στο Θεό και στο τέλος σε σκοτώνουν».

Όσο για τα ναρκωτικά που έκανε η ίδια; «Τα είχα δοκιμάσει όλα από μια φορά. Αλλά, κάθε φορά που “φτιαχνόμουν” είχα μια εμμονή να καθαρίσω τον εαυτό πίνοντας πολύ νερό ώστε να τα αποβάλλω από το σώμα μου. Και έλεγα στον εαυτό μου “Οκ”, τελείωσα με αυτά…» είπε.

Στην ίδια συνέντευξη η Madonna ρωτήθηκε ποιο είναι το πιο σημαντικό επάγγελμα στον κόσμο κατά την άποψή της και η απάντησή της ξάφνιασε επίσης. «Η πορνεία βέβαια!», αποκρίθηκε.

Αν και είναι 56 ετών και μητέρα, η βασίλισσα της ποπ διαθέτει ένα κορμί το οποίο θα ζήλευαν ακόμα και πολύ νεότερές της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το επιδεικνύει.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr