Τρίτη , 3 Οκτώβριος 2023
«Έχω κοιμηθεί με 10.000 άντρες»

«Έχω κοιμηθεί με 10.000 άντρες»

Πρώην συνοδός πολυτελείας περιγράφει τη ζωή της που όπως λέει δεν ήταν παραμύθι

Έχει κοιμηθεί με 10.000 άντρες, έχει κάνει ναρκωτικά και έχει βγάλει πολλά λεφτά στη ζωή της. Ο λόγος για την πρώην συνοδό πολυτελείας Gwyneth Montenegro που εγκατέλειψε το επάγγελμα και αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο όπου περιγράφει τη ζωή της και τη σκοτεινή πλευρά του επαγγέλματος.

Σκοπός της, όπως λέει η ίδια, είναι να δείξει ότι το επάγγελμα αυτό δεν έχει μόνο καλά και ότι από τη στιγμή που θα διαλέξεις αυτό το δρόμο δεν υπάρχει γυρισμός.

Στο ζενίθ της καριέρας της η Gwyneth Montenegro, έπαιρνε 500-1000 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της. Η ζωή της ήταν γεμάτη λεφτά, αλκοόλ και ναρκωτικά ενώ ταξίδευε σε όλον τον κόσμο.

Η δουλειά μπορεί να είχε πολλά θετικά, όμως η 36χρονη λέει σήμερα ότι εάν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω δεν θα έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά. Στο βιβλίο της εξομολογείται ότι τη βίασαν στα 18, ξεκίνησε να χορεύει στα τραπέζια στα 19 και στα 21 είχε γίνει συνοδός.

Η προσοχή και το ενδιαφέρον από τους πελάτες την έκανε να αισθάνεται σημαντική και σπουδαία και παραμυθιάστηκε.

Στα 29 της χρόνια εγκατέλειψε αυτό το επάγγελμα κι έγινε πιλότος κάτι που ήθελε πάντα. Το όνειρο δεν κράτησε πολύ γιατί διεγνώσθη με νεφρική ανεπάρκεια. Σήμερα ασχολείται με επιχειρήσεις.

Πηγή: newsbeast.gr