Παρασκευή , 27 Ιανουάριος 2023
«Έχω πάθει σούπερ κατάθλιψη»

«Έχω πάθει σούπερ κατάθλιψη»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν κλεισμένος στο σπίτι για τρία χρόνια

Για την κατάθλιψη που έχει περάσει στο παρελθόν ο Δημήτρης Κοργιαλάς σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Έχω πάθει σούπερ κατάθλιψη, την τέλεια, μιλάμε για γκόθικ κατάσταση», δήλωσε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Ήμουν τρία χρόνια κλεισμένος μέσα στο σπίτι και δεν έβγαινα. Έπαιρνα τηλέφωνο τη μάνα μου να μου φέρει τσιγάρα. Δεν έκανα τίποτα».

Η Δημήτρης Κοργιαλάς περιέγραψε ακόμα στο περιοδικό «Λοιπόν» πώς ήταν να βρίσκεται τρία χρόνια μόνος μέσα στο σπίτι του: «Έκανα απόπειρες να βγω έξω αλλά δεν… πήγαινε το πόδι, γύρναγε εκεί, γύρω-γύρω. Ήταν αυτή η κατάθλιψη που σε πιάνει και κάποια στιγμή λες “Δεν αντέχω, τέλος”. Πριν από κάποιους μήνες ήμουν μέσα στην τρελή χαρά, μπορεί να γνώριζα όλο τον κόσμο και να μιλούσα μαζί του και μέσα σε λίγο καιρό ήμουν ένας άλλος άνθρωπος, που δεν μπορούσα να δω ούτε έναν άνθρωπο μπροστά μου κι αυτός να μου προκαλούσε ζαλάδα. Κάποια στιγμή λες: “Δεν πάει στο δια… ή θα πέσω από ταράτσα ή σε αυτοκίνητο… Να διαλέξω τώρα”. Ευτυχώς είχα καλούς φίλους».

Όσο για το αν αντιμετώπισε παράλληλα και αγοραφοβία, είπε: «Όχι, κρίσεις πανικού. Οι οποίες είχαν να κάνουν, πιθανότατα, όσο το σκέφτομαι μετά από καιρό, με ένα φόβο για το θάνατο, το οποίο μου άφησε ένα κατάλοιπο πολύ βαρύ, αγοραφοβίας, που με τα χρόνια το έχω δουλέψει και το έχω ξεπεράσει».

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr