Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η έφηβη Monica Bellucci

Η έφηβη Monica Bellucci

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της ιταλίδας καλλονής

Φωτογραφίες της Monica Bellucci από την εφηβεία της βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον πατέρα της ιταλίδας καλλονής, Pasquale Bellucci, ο οποίος άνοιξε το οικογενειακό άλμπουμ αποκαλύπτοντας σπάνιες φωτογραφίες από την εφηβεία της ηθοποιού στις οποίες και μπορεί εύκολα κανείς να παρατηρήσει τη φυσική ομορφιά της.

Μιλώντας στο MailOnline ο Bellucci είπε: «Κοιτάξτε στις φωτογραφίες τα χείλη της. Όλοι λένε ότι έχει κάνει επέμβαση. Αλλά δείτε την απόδειξη. Τα χείλη της ήταν σαρκώδη από τότε που γεννήθηκε. Είναι τελείως φυσικά. Εγώ και η μητέρα της σήμερα είμαστε ευτυχισμένοι που δεν έχουμε άλλο παιδί γιατί είναι σίγουρο ότι θα τη ζήλευε. Την πρώτη γυμνή της φωτογραφία τη βγάλαμε όταν ήταν 4 μηνών. Ήταν όμως τόσο άσχημη τότε. Μέχρι την εφηβεία της της είχαμε τα μαλλιά της κοντά σαν αγόρι, γιατί πιστεύαμε ότι αυτό την κάνει δυνατή. Για αυτό κιόλας έχει συνέχεια μακριά μαλλιά σήμερα. Από τα 12 της χρόνια όμως είχε άποψη για τη μόδα και φορούσε ψηλά τακούνια και μεϊκάπ. Με τον καιρό γινόταν τόσο όμορφη που στα εστιατόρια την άφηναν να τρώει τσάμπα. Και πολλοί της έταζαν χρήματα για να την πάρουν να ζήσει μαζί τους έξω από την Ιταλία».

Ο πατέρας της θυμάται ακόμα ότι επέστρεφε κατευθείαν από το σχολείο στο σπίτι, γιατί ο κόσμος την χάζευε στο δρόμο. Άγνωστοι της έκαναν διάφορες προτάσεις για μεγάλη ζωή, ενώ ακόμη και οι σερβιτόροι στα εστιατόρια την κερνούσαν δωρεάν γεύματα.

Όμως όσο κολακευτικό κι αν φαίνεται αυτό, σε κάποιο σημείο εκείνη απομονώθηκε γιατί δεν άντεχε να είναι το επίκεντρο της προσοχής. «Τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν βόλτα στην πλατεία μετά από το σχολείο, όπως όλοι οι έφηβοι. Εκείνη όμως κρυβόταν πήγαινε από διαφορετικό δρόμο και επέστρεφε κατευθείαν στο σπίτι», θυμάται ο πατέρας της. Μία ημέρα εκείνος τη ρώτησε γιατί δεν έκανε παρέα με τους συμμαθητές της. «Γιατί στην πλατεία όλοι με κοιτάνε. Οι άνδρες, οι γυναίκες, τα παιδιά από το σχολείο… Ντρέπομαι», του απάντησε. Τότε εκείνος της εξήγησε ότι πρέπει να το συνηθίσει, γιατί σε όλη τη ζωή της οι άλλοι θα… χάζευαν την ομορφιά της.

Πηγή: newsbeast.gr