Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
«Έφτασα στο χείλος του γκρεμού αλλά δεν έπεσα»

«Έφτασα στο χείλος του γκρεμού αλλά δεν έπεσα»

Ο Λ. Λιβιεράτος για το διαζύγιο, την αυτοκτονία του αδελφού του και την κατάθλιψη

Η ζωή του Λάμπη Λιβιεράτου έχει ανατραπεί ριζικά τα τελευταία χρόνια. Από το 2011 κι έπειτα ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε αντιμέτωπος με την οικονομική καταστροφή, το διαζύγιο από την Εύη Αδάμ, την αυτοκτονία του αδερφού του και ως επακόλουθο όλων αυτών, την κατάθλιψη.

Για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει αυτά τα χρόνια, αλλά και πώς τα ξεπέρασε μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Κάποια στιγμή, λόγω της μουσικής, αναγκάστηκα να απομακρυνθώ από το μαγαζί (σ.σ. διατηρούσε μία επιχείρηση από το 2005). Αυτή η απομάκρυνση, σε συνδυασμό με την κρίση, έφερε μια πτώση. Βέβαια, εξακολουθούσα να είμαι μέτοχος και αυτό μου κόστισε πολύ. Ήταν μια οικονομική καταστροφή για ‘μένα. Τότε συνέπεσαν και διάφορα άσχημα πράγματα μαζεμένα και μαζί με αυτά έπεσαν οι άμυνές μου» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό People.

Αυτό, σε συνδυασμό με το χωρισμό του από την Εύη Αδάμ το 2011, αλλά και την αυτοκτονία του αδελφού του, ένα χρόνο μετά, τον συνέτριψαν ψυχολογικά, καθώς ομολογεί:

«Πέρασα ένα σοκ κι έβλεπα κάποιους γιατρούς από ένα νοσοκομείο. Έπεσα ψυχολογικά και πέρασα μια φάση κατάθλιψης. Ευτυχώς, όλο αυτό κράτησε μόνο ενάμιση χρόνο. Μέσα από τη στήριξη φίλων και ανθρώπων που στάθηκαν πολύ κοντά μου, βρήκα τη δύναμη να το ξεπεράσω. Έφτασα στα όριά μου, αλλά, όπως λέει και ο Νίκος Καζαντζάκης: “Αν δεν φτάσεις στο χείλος του γκρεμού, δεν βγάζει η πλάτη σου φτερά για να πετάξεις”. Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, αλλά δεν έπεσα».

Αμέσως μετά το διαζύγιό του, έφυγε για τη Σουηδία, όπου συγκατοίκησε με το φίλο του, φωτογράφο, Παύλο Ευθυμίου. Για την εμπειρία του αυτή, ο Λάμπης Λιβιεράτος αποκαλύπτει: «Στη Στοκχόλμη έμεινα για έξι μήνες. Μου έγινε μια επαγγελματική πρόταση σε έναν άλλον τομέα για κάτι επιχειρήσεις. Το είδα σαν εναλλακτική λύση για τα παιδιά μου, ώστε να έχουν μια πόρτα ανοιχτή, αλλά τελικά δεν προχώρησε».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr