Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Έκανα έκτρωση και με έχει στοιχειώσει»

«Έκανα έκτρωση και με έχει στοιχειώσει»

Τραγουδίστρια μιλάει για την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της και εξηγεί τους λόγους

Μία άγνωστη και ευάλωτη πλευρά της ζωής της αποκαλύπτει η δημοφιλής τραγουδίστρια Nicki Minaj.

Η 32χρονη τραγουδίστρια ανακαλώντας την εφηβική της ηλικία, αναφέρει στο περιοδικό «Rolling Stone» ότι είχε σχέση με ένα μέλος των Queens, ενώ ήταν φοιτήτρια και η σχέση τους κατέληξε σε μια εγκυμοσύνη που δεν ήταν επιθυμητή εκείνη τι στιγμή ούτε από εκείνη αλλά ούτε και από τον σύντροφό της.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω», λέει στο περιοδικό Rolling Stone . «Ήμουν έφηβη. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που είχα περάσει ποτέ. Αποφάσισα να κάνω έκτρωση. Κάτι που δεν ήξερα ότι θα με στοιχειώσει για όλη μου την υπόλοιπη ζωή!», παραδέχτηκε.

Όπως αναφέρει και το περιοδικό «Us Weekly», η σέξι τραγουδίστρια μιλάει για αυτή την «εφηβική έκτρωση» σε ένα από τα νέα της τραγούδια, «All Things Go», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα αυτό το μήνα… «Το παιδί μου με τον Άαρον, θα γινόταν 16… » λένε κάποιοι στίχοι.

Η τραγουδίστρια θεωρεί ότι έκανε αυτό που πίστευε ότι ήταν σωστό εκείνη τη χρονική στιγμή. «Δεν ήμουν έτοιμη, δεν είχα τίποτα να προσφέρω σε ένα παιδί!».

Τώρα όμως η Nicki Minaj, πιο ώριμη από ποτέ, εκφράζει την επιθυμία της να κάνει παιδιά. Μάλιστα σε μια συνέντευξή της στα τέλη του Νοέμβρη στο περιοδικό «Complex» ανέφερε:

«Όταν ολοκληρώσω την εγγραφή του πέμπτου μου άλμπουμ, θα κάνω ένα παιδί. Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα θα έχω, αν δεν κάνω (παιδί) θα απογοητευτώ, γιατί ως γυναίκα νιώθω ότι γεννήθηκα για να γίνω μητέρα»!

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr