Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η εκδίκηση του Ronaldo Δείτε τη νέα καλλονή και διάσημη σύντροφό του

Η εκδίκηση του Ronaldo: Δείτε τη νέα καλλονή και διάσημη σύντροφό του

Ήταν η είδηση του Σαββατοκύριακου και ακόμη ψάχνουμε την αιτία αυτού του χωρισμού. Στην αρχή, όλοι πιστεύαμε πως έφταιγε η μαμά του Ronaldo και η απουσία της Irina Shayk από τα γενέθλιά της, τα πράγματα όμως αλλάζουν σήμερα και τα νέα είναι καυτά.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στη Ζυρίχη για την τελετή της «Χρυσής Μπάλας» και κατά την επιστροφή του μας έλυσε την τόσων ημερών απορία μας. Ναι εμείς ξέραμε πως θα πήγαινε με τη μαμά του και το γιο του- αυτό μας έδειξε άλλωστε- αλλά στο αεροπλάνο τελικά δεν ήταν 3 αλλά 4. Ποιο ήταν το τέταρτο μέλος της παρέας; H ισπανίδα καλλονή Lucia Villalon, την οποία και θα ευχαριστήσουμε στο σημείο αυτό για τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media. Κρατώντας τη Χρυσή μπάλα και οι δυο τους φαίνονταν να πετάνε στα σύννεφα. Ναι εντάξει ο Ronaldo έχει ένα λόγο παραπάνω, αλλά γενικώς δε θα έλεγες πως κλαίει και τη μοίρα του. Χώρισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης και εμείς τον βλέπουμε να… λάμπει.

24DB87FD00000578-0-image-m-73 1421724354497

Η φωτογραφία που ανέβασε η Lucia Villalon στο twitter μαζί με τον χρυσό νικητή

 

Και η 26χρονη δημοσιογράφος πάντως δεν απέχει και πολύ από τα χρώματα της πρώην και θα τη λέγαμε εξίσου κουκλάρα. Μα γίνεται αυτός ο άντρας να μη βάλει γκολ στις καρδιές των πιο όμορφων γυναικών; Τι περίμενε η Irina πως θα τα βάψει μαύρα; Όχι καλή μου, ο έρωτας με έρωτα περνάει και το καράβι του μόλις άλλαξε πορεία.

24DB884C00000578-0-image-m-77 1421724428086

Η δημοσιογράφος εν ώρα εργασίας

 

Κάτι παραπάνω θα ήξερε το μοντέλο που τον έκανε unfollow από τα social media γιατί και εμείς στη θέση της θα γινόμασταν έξω φρενών μόλις θα βλέπαμε αυτή τη φωτογραφία. Για να δούμε, λοιπόν, πώς θα αντιδράσει η Irina;

Πηγή: queen.gr