Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

«Elvis»: Ο Austin Butler κατέληξε στα επείγοντα αφού «το σώμα του άρχισε να καταρρέει»

Η μεταμόρφωσή του σε Elvis Presley οδήγησε τον Austin Butler στο νοσοκομείο.

Ο 31χρονος πρωταγωνιστής του «Elvis» δήλωσε ότι το να υποδυθεί τον βασιλιά του rock ‘n’ roll ήταν «η μεγαλύτερη βόλτα της ζωής του», αλλά στο τέλος τού δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα.

«Δεν αρρώστησα καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά την ημέρα που τελείωσα κατέληξα στα επείγοντα», δήλωσε στο People, στο κόκκινο χαλί για τα Βραβεία SAG 2023 την προηγούμενη Κυριακή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Butler αποκάλυψε ότι «πέρασε μία εβδομάδα στο κρεβάτι» πριν συνεχίσει σε άλλο πρότζεκτ. Τον Μάιο του 2022 δήλωσε στο βρετανικό GQ ότι «ξύπνησε στις 4 το πρωί με αφόρητους πόνους» και «μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο», κάτι που οφειλόταν σε έναν ιό που κόλλησε και προσομοίαζε τα συμπτώματα της σκωληκοειδίτιδας.

«Το σώμα μου απλά άρχισε να κατεβάζει τους διακόπτες την επομένη μέρα που τελείωσα την ταινία “Elvis”», θυμήθηκε ο ηθοποιός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά η μεταφορά του στα επείγοντα δεν ήταν η μόνη πρόκληση υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης του Έλβις Πρίσλεϊ.

Όταν ο ηθοποιός Austin Butler έχασε τη φωνή του

Είπε, επίσης, στο People ότι έχασε τη φωνή του ενώ τραγουδούσε την εκδοχή του Elvis στο «Never Been to Spain».

«Κάναμε τόσο πολλές λήψεις. Και κάποια στιγμή έχασα τη φωνή μου», εξήγησε ο Butler. «Έτσι, στη συνέχεια προχώρησα σε φωνητική ανάπαυση για μερικές μέρες και μπόρεσα να επανέλθω».

Ο Butler είχε αφοσιωθεί τόσο πολύ στο να μιμηθεί τη φωνή του Elvis, που συνεχίζει να μιλάει σαν τον εκλιπόντα τραγουδιστή, με πολλούς να λένε πως το ότι εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη φωνή του είναι… cringe.

Ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ απευθύνεται στο κοινό στα 25α Βραβεία Σωματείου Σχεδιαστών Κοστουμιών, Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, στο Λος Άντζελες
Ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ απευθύνεται στο κοινό στα 25α Βραβεία Σωματείου Σχεδιαστών Κοστουμιών, Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, στο Λος Άντζελες / Φωτογραφία: AP Photo/Chris Pizzello

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προπονήτρια φωνητικής Irene Bartlett, η οποία προσλήφθηκε για να συνεργαστεί με τον Butler το 2019, υπερασπίστηκε τη μακροχρόνια προφορά του Elvis, λέγοντας στο ABC Gold Coast πως πέρασε χρόνια χτίζοντας μια «σύνδεση» με την προσωπικότητα του Elvis και ήταν πλήρως αφοσιωμένος στο να παίξει τον ρόλο.

«Λυπάμαι που οι άνθρωποι λένε ότι, ξέρετε, εξακολουθεί να είναι υποκριτική, αλλά έχει πραγματικά υιοθετήσει τη φωνή», είπε, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει αυτό ή αν θα είναι εκεί για πάντα». Παραδέχτηκε, επίσης, ότι η μεταμόρφωση της φωνής του για τον ηλικιωμένο Έλβις θα μπορούσε να τον έχει καταπονήσει πάρα πολύ.

Ο Austin Butler ως Elvis Presley στην ταινία Elvis
Ο Austin Butler ως Elvis Presley στην ταινία «Elvis» / Φωτογραφία: Elvis Movie / Facebook

Ο Μπάτλερ ήταν υποψήφιος στα Βραβεία SAG 2023, αν και δεν κέρδισε. Κέρδισε, ωστόσο, Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στη βιογραφική ταινία και μίλησε για την αλλαγή της φωνής του στα παρασκήνια των Σφαιρών, υποστηρίζοντας ότι είναι πλέον όντως μέρος του DNA του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν νομίζω πως ακούγομαι ακόμα σαν εκείνον, αλλά υποθέτω ότι μάλλον το κάνω γιατί το ακούω συχνά», δήλωσε ο ηθοποιός. «Συχνά το παρομοιάζω με το όταν κάποιος ζει σε άλλη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, και είχα τρία χρόνια που αυτό αποτελούσε το μοναδικό μου επίκεντρο στη ζωή μου. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν απλώς κομμάτια του DNA μου που θα συνδέονται πάντα με αυτόν τον τρόπο» εξήγησε.


Πηγή