Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Emmy 2020: Τα «Φιλαράκια» έκαναν μια αναπάντεχη έκπληξη στη φετινή τελετή

Emmy 2020: Τα «Φιλαράκια» έκαναν μια αναπάντεχη έκπληξη στη φετινή τελετή

Υπήρξε από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού και μέχρι σήμερα μία κοινή τους εμφάνιση προκαλεί τον ίδιο ενθουσιασμό με τον καιρό που προβάλλονταν στη μικρή οθόνη. Ο λόγος, βεβαίως, για τα «Φιλαράκια», όπου οι κυρίες της σειράς κατάφεραν να κάνουν άνω κάτω τη φετινή – ιδιαίτερη λόγω κορονοϊού – τελετή των Emmy με την αναπάντεχη κοινή εμφάνισή τους σε βίντεο.

Ήταν τη στιγμή που ο παρουσιαστής, Τζίμι Κίμελ ετοιμαζόταν να ανακοινώσει το όνομα του νικητή καλύτερου διαγωνιστικού ριάλιτι. Πριν κάνει όμως την ανακοίνωση, συνδέθηκε με το σπίτι της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία εμφανίσθηκε φορώντας τη ρόμπα της και όχι μόνη! Στην παρέα της είχε και τις φίλες της από τα «Φιλαράκια». Την Κόρτνεϊ Κοξ και την Λίζα Κούντροου, η οποία μπήκε στη συνέχεια στο πλάνο.

Ο παρουσιαστής της βραδιάς έμεινε άναυδος όταν είδε την Κοξ και όταν τη ρώτησε τι κάνει εκεί, εκείνη του απάντησε: «Φυσικά και είμαι εδώ! Μένουμε μαζί!»

Για να συμπληρώσει η Aniston: «Είμαστε συγκάτοικοι από το 1994, Τζίμι». Λίγα δευτερόλεπτα μετά και στο πλάνο μπήκε και η πάλαι ποτέ Φοίβη, η οποία με το γνωστό ύφος αναρωτήθηκε: «Είμαστε ζωντανά στον αέρα;»

Να πούμε πως η Άνιστον εμφανίστηκε και στη σκηνή των Emmy 2020, σβήνοντας την φωτιά που έβαλε ο Τζίμι Κίμελ.




Πηγή