Κυριακή , 28 Φεβρουάριος 2021
«Ένιωσα σαν να μου κάνουν μνημόσυνο»

«Ένιωσα σαν να μου κάνουν μνημόσυνο»

Ο Γ. Παρτσαλάκης θεωρεί άστοχο το εγχείρημα να γίνει ταινία «ο Ακάλυπτος»

Στη νέα ταινία «ο Ακάλυπτος» του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και στις κλίκες που υπάρχουν στο χώρο του θεάματος αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο πρωταγωνιστής του «Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» μίλησε στο Πρώτο Θέμα για την επιλογή του Φιλιππίδη να ενσαρκώσει το θρυλικό «Ακάλυπτο»:

«Οι άνθρωποι που έκαναν την επιτυχία του τηλεοπτικού “Ακάλυπτου” ήταν ο Καφετζόπουλος και ο Παρτσαλάκης μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς. Αυτοί οι δυο άνθρωποι είναι εν ζωή, δεν είναι όπως οι περιπτώσεις του Κωνσταντάρα ή του Χατζηχρήστου που έχουν πεθάνει και οι μεταγενέστεροι ηθοποιοί παίζουμε τις επιτυχίες τους στο θέατρο ή τον κινηματογράφο. Όταν έμαθα ότι θα γίνει η ταινία, ένιωσα σαν να μου κάνουν μνημόσυνο. Το ότι έσπευσαν να γυρίσουν αυτή την ταινία με συναδέλφους που είναι κοντά στην ηλικία μου με ενόχλησε ψυχολογικά. Θεωρώ ότι ήταν άστοχο το εγχείρημα».

Όσον αφορά στις κλίκες που υπάρχουν στο χώρο της υποκριτικής, ο Γιώργος Παρτσαλάκης σχολιάζει: «Ούτε ξέρω αν υπάρχουν, γιατί μένω μακριά από όλα αυτά. Όσο κι αν θέλουν να σε σπρώξουν οι κλίκες, όταν δε μπορείς να πατήσεις στη σκηνή το θέατρο θα σε ξεράσει. Στο θέατρο οι κλίκες είναι περιστασιακές».

Πηγή: newsbeast.gr