Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Έπαθε κρίση για μια selfie με την Αντζελίνα

Έπαθε κρίση για μια selfie με την Αντζελίνα

Η Τζολί πήγε να ηρεμήσει τη θαυμάστρια που έχει χόμπι της τις φωτογραφίες – Δείτε το βίντεο

Ήθελε να βγάλει μια selfie με την Αντζελίνα Τζολί και βρέθηκε στο πεζοδρόμιο… Μια θαυμάστρια της ηθοποιού περίμενε με τις ώρες την εμφάνιση της και κατέληξε να πάθει κρίση πανικού και να «τρέχει» η Αντζελίνα.

Ανέμενε να τη δει έξω από το στούντιο της εκπομπής «Daily Show», όπου ήταν καλεσμένη η ηθοποιός το σαββατοκύριακο. Μαζί με την κοπέλα βέβαια βρίσκονταν και άλλοι πολλοί θαυμαστές της Τζολί. Γινόταν χαμός και όταν εκείνη πήγε να πλησιάσει την Αντζελίνα την έπιασε κρίση πανικού. Η 39χρονη σταρ είδε τι συνέβη, ζήτησε από τους αστυνομικούς να την περάσουν μέσα από τα κάγκελα ασφαλείας, πλησίασε τη θαυμάστρια της και προσπάθησε να την ηρεμήσει, ενώ εκείνη ήταν καθισμένη στο πεζοδρόμιο.

Η ευαισθησία της και η selfie που έβγααν μαζί λίγο μετά έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο προφίλ της κοπέλας στα social media, με το όνομα Τέκνα ντε Σανέλ. Στη λεζάντα εξηγεί ακριβώς τι συνέβη εκείνη τη μέρα, ευχαριστώντας δημοσίως την Αντζελίνα Τζολί.

Μια γρήγορη ματιά, όμως, στη σελίδα της κοπέλας στο Instagram και αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για μια φαν… των selfie με τους διάσημους! Τζέσικα Τσαστέιν, Ρομπ Λόου, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μπεν Άφλεκ, Γκουέν Στεφάνι, Μέγκαν Φοξ, αλλά και Μπραντ Πιτ και σχεδόν όλο το καστ των «Hunger Games» είναι μόνο μερικά από τα ονόματα με τα οποία έχει ποστάρει selfies η Τέκνα.

Δείτε φωτογραφίες με διάσημους, αλλά και το βίντεο με το περιστατικό:

Η περιβόητη -πια- φωτογραφία της με την Αντζελίνα Τζολί.

Μια selfie και με την Τζέσικα Τσαστέιν.