Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Ερωτική… ευχετήρια εξομολόγηση στην Κιμ Καρντάσιαν

Ερωτική… ευχετήρια εξομολόγηση στην Κιμ Καρντάσιαν

Τι της έγραψε ο Κάνιε Γουέστ για τα γενέθλια της

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος… Τι και αν λένε ότι τον… σκοτώνει ο γάμος. Στην περίπτωση της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ δε φαίνεται να ισχύει αυτό.

Ο σύζυγος της τής έκανε μια ερωτική εξομολόγηση μέσω των ευχών που της έγραψε για τα γενέθλια της. «Χρόνια Πολλά, μωρό μου! Σε ευχαριστώ που είσαι αυτή η καταπληκτική σύζυγος και μητέρα», έγραψε στο προφίλ του στο Twitter ποστάροντας και μια φωτογραφία της καλής του.

Φαίνεται πως αυτό δεν του φάνηκε… αρκετό και έτσι λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Μερικές φορές νιώθω πως το να σου πω απλά ότι σε αγαπώ δεν είναι αρκετά δυνατό για να σου εκφράσω το πόσο σε αγαπώ…».

Ευχές έλαβε και από τη μητέρα της η Κιμ, με την Κρις Τζένερ να γράφει στο Instagram «Χρόνια πολλά στην πολύτιμη κόρη μου, την καλύτερη φίλη και συνεργό μου στο… έγκλημα. Είσαι η καλύτερη κόρη, σύζυγος, μητέρα κι έχεις τη μεγαλύτερη καρδιά». Και συνέχισε γράφοντας της: «Με εκπλήσσεις κάθε μέρα κι είμαι τόσο ευλογημένη που σε έχω να σε αγαπώ. Απόλαυσε την ξεχωριστή σου μέρα. Σε αγαπώ».

Πηγή: newsbeast.gr