Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ερωτικό ωροσκόπιο 15/8

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/8

ΚΡΙΟΣ
ars

Σήμερα, ο κυβερνήτης σου, Άρης, κάνει μια αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, γεγονός που σου εντείνει την ριψοκίνδυνη διάθεση και θέλεις να τα παίξεις όλα για όλα στα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να στριμώξεις συναισθηματικά ένα άτομο που σου αρέσει και βλέπεις ότι τρέφει τα ίδια αισθήματα για σένα ενώ αν έχεις σχέση ίσως κάνεις κάτι ώστε να ανατρέψεις τελείως την κατάσταση και να ξεβολέψεις λίγο το σύντροφό σου αφού βλέπεις ότι το ενδιαφέρον κι η ερωτική του διάθεση έχει ατονήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ο Άρης που είναι στον 7ο οίκο σου κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντας αρκετά τη σχέση σου. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένες σκέψεις ή βαθύτερα συναισθήματα που όμως θα λειτουργήσουν μελλοντικά θετικά στην εξέλιξή της καθώς πλέον και οι δυο θα γνωρίζετε και τι έχετε κατά νου και πως νιώθετε. Ένα είδος απολυτότητας που θα βγάλεις σε ένα θέμα ίσως δημιουργήσουν μια ένταση, οπότε καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο μονοκόμματος/η και να δεχτείς τουλάχιστον να ακούσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αν είσαι ελεύθερος/η και έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου ίσως είναι καλό σήμερα να κινηθείς με προφύλαξη και να κρατήσεις ένα μυστικό που σχετίζεται με μια ερωτική σου υπόθεση γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί και να γίνει μπάχαλο. Επίσης να αποφύγεις, όσο κι αν το θέλεις, να μπλεχτείς με άτομο που είναι δεσμευμένο γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείς στη μέση μιας κατάστασης που το λιγότερο άβολη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cncr

Έντονη ημέρα είναι για σένα σήμερα, γεμάτη ερωτισμό αλλά και ζήλεια για το ταίρι σου και ίσως δύσκολα θα διαχειριστείς όλα αυτά τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν. Αποτέλεσμα είναι να υπάρξει μια κόντρα ανάμεσά σας και μια προσπάθεια από την πλευρά σου να του ξεκόψεις μια και καλή κάποιες συνήθειες ή συμπεριφορές που σε ενοχλούν και που μέχρι τώρα ανεχόσουν για χάρη του. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα ξυπνήσει το πάθος μέσα σου αλλά θα σου δημιουργεί και μια ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ

leont

Τα πράγματα στα ερωτικά σου απέχουν ακόμα από το σημείο που εσύ έχει θέσει ώστε να θεωρήσεις ότι είσαι πλέον καλυμμένος/η συναισθηματικά αλλά τουλάχιστον έχουν μπει σε ένα δρόμο αρκετά ικανοποιητικό, από σεξουαλικής άποψης. Κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν σήμερα πιθανόν να σε βάλουν σε πειρασμό, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά σου γιατί είτε το άτομο να είναι αγκαζαρισμένο είτε να είναι μόνο για μια νύχτα ενώ εσύ κάνεις όνειρα για παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχεις και τη δύναμη αλλά και την αντοχή να ξεπεράσεις κάποιο πρόβλημα που πιθανόν να προκύψει σήμερα στη σχέση σου και που θα δημιουργηθεί από κακόβουλα σχόλια ή συκοφαντίες καλοθελητών που και καλά νοιάζονται για το καλό σου και θέλουν να σε προστατέψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είσαι πιο εσωστρεφής και ίσως ερευνήσεις κάποια νέα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με το σεξαπίλ σου ιδιαίτερα τονισμένο δεν είναι να απορείς γιατί έχεις γίνει πόλος έλξης του αντίθετου φύλου. Αυτό έχει τα καλά του, έχει όμως και τα κακά του καθώς δεν τραβάς πάνω σου μόνο το ενδιαφέρον αυτών που θέλεις αλλά κι αυτών που δεν θέλεις. Ίσως λοιπόν σήμερα κάποιο άτομο σε πιέσει αρκετά για να το βάλεις στη ζωή σου και αυτό θα σε φέρει σε δύσκολη θέση γιατί μεν σε ελκύει αρκετά αλλά σου δημιουργεί την αίσθηση ότι παίζεις με τη φωτιά κι ίσως στο τέλος καείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Όποιο σχέδιο είχες καταστρώσει για να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις ή ό, τι είχες σκοπό σε μια συνάντηση μαζί του, με το εξάγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα θα έχει επιτυχία αφού έχεις δύναμη, πειθώ αλλά πάνω απ’ όλα έντονο μαγνητισμό οπότε είναι λίγο δύσκολο να μπορέσει να σου ξεφύγει το οποιοδήποτε άτομο βάλεις στο στόχαστρό σου. Με μαεστρία θα εκμαιεύσεις τα συναισθήματά του για σένα και θα μπορέσεις να κινηθείς με απόλυτη σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αιτία ίσως νιώσεις σήμερα μία βαρυθυμία ή περιορισμό, σαν να θέλει το άτομο που είστε μαζί να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει ή να σε προβληματίσει και ενδέχεται να αντιδράσεις. Προσπάθησε όμως να καταλάβεις ότι είναι πολύ πιθανό το ταίρι σου λόγω της φιλελεύθερης συμπεριφοράς σου να φοβάται ή να του δημιουργούνται ανασφάλειες για το τι μέλλει γενέσθαι εξ ου και η συγκεκριμένη στάση.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνας στο ζώδιό σου σήμερα ίσως σε κάνει κάπως πιο επιφυλακτικό/η ή δύσπιστο/η για τα αισθήματα του ατόμου με το οποίο σχετίζεσαι και να αρχίσεις να ψάχνεις πίσω από κάθε του λέξη ή κίνηση κάτι που θα επιβεβαιώσει τις υποψίες σου. Το πιο πιθανό είναι να μη βρεις τίποτα, όχι γιατί το έχει κρύψει αλλά γιατί όλα αυτά είναι δημιουργήματα του μυαλού σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η απολυτότητά σου σε οδηγεί στο να μην συμβιβαστείς στο λίγο ή το μέτριο και να επιμείνεις στο στόχο σου, απορρίπτοντας μια πρόταση που δε σου γεμίζει το μάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τα ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα ως επί τω πλείστων έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή, είτε γιατί θα νιώσεις ότι το πλοίο της αγάπης σου βρήκε σε ύφαλο και από κάπου μπάζει νερά είτε γιατί θα γίνει μια προσπάθεια ελέγχου σου από το σύντροφό σου που θα νιώσεις ότι περιορίζει την ανεξαρτησία σου. Όπως και να ‘χει όμως οφείλεις να συζητήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα ίσως εισπράξεις από το σύντροφό σου μια αδιαφορία ή εσύ λόγω ενός γεγονότος να κλειστείς στον εαυτό σου ή να ψυχρανθείς μαζί του. Θα επηρεαστείς αρκετά συναισθηματικά και πιθανόν να σου δημιουργηθούν αρνητικές σκέψεις για το κατά πόσο ο έρωτάς σας υπάρχει ακόμα ή φτάνει στα τελευταία του αλλά μια συζήτηση εκ βαθέων μαζί του θα λύσει όλες σου τις απορίες και θα διώξει τις φοβίες σου.

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση