Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η... εθισμένη Τζέσικα Σίμπσον

Η… εθισμένη Τζέσικα Σίμπσον

Η αγάπη για τον σύζυγο της είναι το «ναρκωτικό» της

Μια «καυτή» εμφάνιση έκανε η Τζέσικα Σίμπσον στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Ο σύζυγος της Έρικ Τζόνσον προχωρούσε μπροστά και η ίδια αν και πίσω του τράβηξε όλα τα βλέμματα με το σέξι σορτς της από δαντέλα.

Ντυμένη στα μαύρα η τραγουδίστρια και ηθοποιός «ξεσήκωσε» κόσμο και παπαράτσι. Εκείνο που εντυπωσίασε ακόμη περισσότερο όμως, ήταν μια… εξομολόγηση της. παντρεύτηκε τον Τζόνσον πριν –σχεδόν- τρεις μήνες, παρά το γεγονός ότι είχαν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά μαζί μετά από χρόνια σχέσης. Η Σίμπσον εξήγησε ότι πλέον είναι πιο «εθισμένη στον άνδρα της».

Βέβαια, δε μίλησε μόνο για λογαριασμό της. «Βλέπω ότι πλέον είμαστε πιο εθισμένοι και ο ένας στον άλλο. Θεωρώ ότι γι’ αυτό “φταίει” ο έρωτας και η αγάπη. Έχει φτάσει στο ψηλότερο από τα ψηλότερα επίπεδα της», τόνισε, δείχνοντας ότι τα αισθήματα της για τον Έρικ Τζόνσον είναι το «ναρκωτικό» της.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια δείχνει να έχει μάτια μόνο για εκείνον, οι θαυμαστές της πρέπει να νιώθουν ένα μικρό… τσίμπημα, ιδίως όταν τη βλέπουν να πραγματοποιεί τόσο σέξι εμφανίσεις, όπως αυτή, και να μακαρίζουν την τύχη του Έρικ.

Πηγή: newsbeast.gr