Παρασκευή , 17 Μάιος 2024

Eurovision: Υποχωρεί η Ελλάδα στα στοιχήματα, ανατροπή στην κορυφή με την Κροατία

Αλλαγές στις αποδόσεις των στοιχημάτων για τη Eurovision μετά τις πρόβες των εκπροσώπων των χωρών, με τη Μαρίνα Σάττι και το «Zari» να μην είναι κερδισμένοι…

Η Μαρίνα Σάττι μπορεί να εντυπωσίασε στη σημερινή, δεύτερη πρόβα της ενόψει του ημιτελικού της επόμενης Πέμπτης, ωστόσο οι αποδόσεις δεν της δίνουν και πολλές ελπίδες για πλασάρισμα έστω στην πρώτη πεντάδα του διαγωνισμού τραγουδιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, λίγες μόλις ώρες μετά τη δεύτερη πρόβα και καθώς όλες οι χώρες περνούν από την εντυπωσιακή σκηνή του Μάλμε, η Ελλάδα, που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε μέχρι την 7η θέση, υποχώρησε από την 8η στην 9η θέση, με την Ιρλανδία να συνεχίζει το εντυπωσιακό της πλασάρισμα ολοένα ψηλότερα.

Eurovision: Ανατροπή στην κορυφή των στοιχημάτων

Εντυπωσιακή ήταν η ανατροπή που είχαμε για το ποιος θα κερδίσει φέτος τη Eurovision. Η Κροατία έπειτα από αρκετές εβδομάδες επανήλθε στην πρώτη θέση των στοιχημάτων και το μέχρι πρότινος απόλυτο φαβορί της φετινής Eurovision, Ελβετία, πέρασε στη δεύτερη θέση.

Από κει και πέρα, η Ουκρανία έχει ανεβεί από την 5η στην 3η θέση των προγνωστικών, με την Ιταλία να ακολουθεί τέταρτη και την Ολλανδία να υποχωρεί στην 5η θέση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή