Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Eurovision 2022: Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου δίνουν τις προβλέψεις τους για τον αποψινό ημιτελικό

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2022 είναι απόψε και ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Μαρία Κοζάκου κάνουν τις δικές τους προβλέψεις.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης από την πλευρά του, τόνισε πως η Ουκρανία είναι μεγάλο φαβορί και πως θα πάει πάρα πολύ καλά ενώ για τη θέση που θα λάβει η Αμάντα Γεωργιάδη, εκτιμά ότι θα είναι ψηλά στις επιτροπές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eurovision 2022: Οι προβλέψεις από Γιώργο Καπουτζίδη και Μαρία Κοζάκου

«Εγώ νομίζω ότι σίγουρα η Ουκρανία θα έχει πάει πάρα πολύ καλά, είναι το μεγάλο φαβορί ούτως ή αλλιώς στον μουσικό διαγωνισμό και πιστεύω πως θα πάει καλά και στις επιτροπές και φυσικά στο κοινό. Πιστεύω επίσης, ότι πολύ ψηλά στις επιτροπές θα πάμε και εμείς και θεωρώ ότι από αυτόν τον ημιτελικό θα πάει καλά και η Ολλανδία», σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Από την άλλη, η Μαρία Κοζάκου από τη δική της πλευρά, συμφώνησε με όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Και η Ελλάδα και η Ουκρανία και η Ολλανδία θα πάνε πολύ καλά, νομίζω θα είναι οι πρώτες χώρες», είπε με νόημα και χιουμοριστική διάθεση.

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα εμφανίζεται απόψε στη 15η θέση στον Α’ Ημιτελικό, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together», μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή