Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη επέστρεψε στην Ελλάδα και απαντά -«Δικό μου θέμα αν είχα δύσκολες μέρες»

Η Ανδρομάχη επέστρεψε από την Ιταλία όπου διεξήχθη η Eurovision 2022 και μίλησε για την εμφάνισή της με την Κύπρο, η οποία δυστυχώς δεν πέρασε στον τελικό.

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022, νικήτρια της οποίας αναδείχθηκε η Ουκρανία, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου που εκπροσώπησε φέτος την Κύπρο αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι εντόπισαν τη νεαρή τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από την Ιταλία και την ρώτησαν για την εμπειρία της στη Eurovision.

Ανδρομάχη για Eurovision 2022: Νιώθω πολύ γεμάτη, ήταν τέλεια εμπειρία

Απαντώντας για το πώς της φάνηκε η εμπειρία της Eurovision, η τραγουδίστρα της Κύπρου ανέφερε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη! Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι».

Όπως τόνισε, δεν γνωρίζει ακόμα τι έφταιξε και δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision. «Θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να βρούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε και από εκεί και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα», ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ικανοποιημένη από τον εαυτό της «γιατί εάν δεν ανέβεις στην σκηνή να το κάνεις δεν καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο είναι».

Σημείωσε, ακόμη, πως είχε μεν άγχος αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. «Δεν ένιωσα άσχημα, ένιωθα πολύ ωραία πριν βγω και όταν βγήκα, είχα πολύ όμορφες σκέψεις», είπε η Ανδρομάχη για τη συμμετοχή της με την Κύπρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανδρομάχη: Τα αρνητικά σχόλια είναι προς όφελός μας

Η τραγουδίστρια της Κύπρου απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά την εμφάνισή της στον δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision. «Δε με στεναχώρησαν τα αρνητικά σχόλια. Γενικά στη ζωή μου τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν, δε με ρίχνουν. Άρα καλό μου κάνει γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μάς ακούει. Εγώ προσωπικά λαμβάνω πάντα υπόψη μου τον κόσμο γιατί αυτός με ακούει και γι’αυτόν τραγουδάω, άρα τα αρνητικά σχόλια είναι προς όφελός μας», δήλωσε η Ανδρομάχη.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως έχει λάβει μόνο αγάπη από τα μηνύματα που δέχθηκε, ενώ σχολιάζοντας τις καυστικές δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου που δήλωσε πως φάλτσαρε επειδή ήταν αδιάθετη, η τραγουδίστρια απάντησε: «Το εάν είχα τις δύσκολες ημέρες μου είναι δικό μου θέμα. Νομίζω ο καθένας έχει τη δική του άποψη, το αυτί του, σεβαστό. Ο άνθρωπος αυτός είναι αξιόλογος, όλα καλά».


Πηγή