Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Eurovision 2022: Προκλητική η Αλβανίδα -Σχημάτισε τον εθνικιστικό αετό με τα χέρια [βίντεο]

Οσο εντυπωσιακή, άλλο τόσο προκλητική αποδείχθηκε η παρουσία της Αλβανίας, η οποία πάντως δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision 2022.

Η Αλβανία ήταν η πρώτη χώρα που εμφανίστηκε στη σκηνή του Pala Olimpico, για τον Ημιτελικό της Eurovision 2022 και αν μη τι άλλο η παρουσία της Ronela Hajati που τραγούδησε το «Sekret» ήταν ιδιαίτερα «εκρηκτική», ξεσηκώνοντας το κοινό κι ας μην κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τον Τελικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικά η χορογραφία ήταν εντυπωσιακότατη, αν και είχαν γίνει συστάσεις μετά την πρώτη πρόβα να τροποποιηθεί (θεωρώντας ενδεχομένως αποκαλυπτική ή προκλητική).

Eurovision 2022: Η προκλητική ενέργεια της Αλβανίδας τραγουδίστριας

Ωστόσο, μόλις ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της χώρας, η Αλβανίδα τραγουδίστρια προτού αποχωρήσει από τη σκηνή σχημάτισε με τα χέρια της τον αλβανικό αετό, που θεωρείται εθνικιστικό σύμβολο.

Η ενέργεια αυτή προκάλεσε ουκ ολίγες αντιδράσεις, με το περιστατικό να κάνει το γύρο του κόσμου.

Eurovision 2022: Οι χώρες που πέρασαν στον τελικό μαζί με την Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα προκρίθηκε πανηγυρικά στον Τελικό της διοργάνωσης, με την Αμάντα Γεωργιάδη, που εμφανίστηκε σαν νεράιδα πάνω στη σκηνή της Eurovision 2022, μαγεύει τους πάντες, ενώ την ακολούθησαν Ελβετία, Αρμενία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Μολδαβία και Ολλανδία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελβετία

Αρμενία

Ισλανδία

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιθουανία

Πορτογαλία

Νορβηγία

Ουκρανία

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μολδαβία

Ολλανδία


Πηγή