Δευτέρα , 20 Μάιος 2024

Eurovision 2024: Απίθανο βίντεο! Τι γινόταν στα παρασκήνια την ώρα που τραγουδούσε η Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι πέρασε στον τελικό της Eurovision 2024, καταφέρνοντας να ξεσηκώσει άπαντες στο κοινό, αλλά και στα παρασκήνια.

Στο Twitter κυκλοφορεί ένα βίντεο από τα παρασκήνια την ώρα που η Μαρίνα Σάττι βρισκόταν στη σκηνή του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024. Tι επικρατούσε; Πανζουρλισμός! Όλο το team με ελληνικές σημαίες στα χέρια -και μια τουρκική ένδειξη ότι η μουσική δεν γνωρίζει σύνορα και μόνο συμφιλιώνει- χόρευε και τραγουδούσε το «Ζάρι» μαζί με τη Μαρίνα Σάττι! Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που το καταδιασκέδαζαν και χόρευαν στους ρυθμούς του «Ζαριού» αποθεώνοντας τη Μαρίνα Σάττι ήταν και ο Ισπανός youtuber που από την πρώτη στιγμή είχε… πάθει την πλάκα του με το ελληνικό τραγούδι στη φετινή Eurovision!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντυπωσιακή στη σκηνή του ημιτελικού της Eurovision 2024 η Μαρίνα Σάττι

Όπως είναι γνωστό, η Μαρίνα Σάττι, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή των ημιτελικών της Eurovision έχοντας περάσει μια μικρή περιπέτεια, καθώς από την προηγούμενη ημέρα είχε φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, πέρασε με άνεση στον τελικό του Σαββάτου.

Όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι στον αυριανό τελικό θα εμφανιστεί 12η κατά σειρά. Η Κύπρος, που είχε περάσει στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού στον α’ ημιτελικό, στον τελικό θα διαγωνιστεί στην 20ή θέση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρίνα Σάττι, μετά τη σαρωτική της εμφάνιση στον ημιτελικό της Eurovision 2024, ανάρτησε στιγμιότυπο από το τραγούδι της, γράφοντας: «Put your hands up!… for Eurovision anthem 🙌 MA-RINA! 🇬🇷».

Να σημειωθεί ότι η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision δεν θύμιζε καμία άλλη για έναν ακόμη λόγο, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού υλοποιήθηκε η ιδέα του μονοπλάνου -στο μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού-, προσδίδοντας αμεσότητα και φρεσκάδα και κάνοντας την ελληνική συμμετοχή να ξεχωρίζει.


Πηγή