Δευτέρα , 20 Μάιος 2024

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου τραγουδά ξανά, 19 χρόνια μετά, το My Number One -Δείτε βίντεο

Δεκαεννέα χρόνια μετά τη νίκη της, η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2024, τραγουδώντας το My Number One και θυμίζοντας γιατί είναι μία από τις σταρ του διαγωνισμού.

Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στον β’ ημιτελικό τραγουδώντας το τραγούδι που χάρισε στην Ελλάδα τη μοναδική της νίκη στην Eurovision. Σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται με ένα λαμπερό outfit και μακριά, ολόισια μαλλιά να τραγουδά το My Number One.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision 2024

Τη βραδιά του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024, όπου διαγωνίζεται η Μαρίνα Σάττι, θα εμφανιστεί η Σερτάμπ Ερενέρ και η Σάρλοτ Πιρέλι. Μάλιστα, οι τρεις νικήτριες του διαγωνισμού θα προσκαλέσουν το κοινό σε ένα καραόκε πάρτι. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα διοργανωθεί ένα μουσικό πάρτι για όσους θα βρίσκονται στη «Μάλμε Αρένα», αλλά και για όσους θα παρακολουθούν από το σπίτι σε αυτό το interval act που θα στηθεί στη σκηνή και θα μεταδίδει ζωντανά την εικόνα των Eurofans σε ολόκληρο τον πλανήτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον τελικό που θα γίνει στις 11 Μαΐου.


Πηγή