Τετάρτη , 15 Μάιος 2024

Eurovision 2024: Νέο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι -Το ποστ της ΕΡΤ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της Μαρίνας Σάττι και της ελληνικής αποστολής για τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024.

Η τραγουδίστρια, που ήδη έχει κάνει την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του Μάλμε, συνεχίζει την προετοιμασία της, χορεύοντας και τραγουδώντας το «Zari», ώστε να είναι όλα άψογα τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eurovision 2024: Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών

«Οι πρόβες για την ελληνική αποστολή δεν σταματούν ποτέ! Καθημερινά η Μαρίνα και η ομάδα της δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!» έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της ΕΡΤ για την Eurovision, ποστάροντας βίντεο από πρόβες της Μαρίνας Σάττι με τους χορευτές της.

Το «Zari» θα διεκδικήσει τη θέση του στον μεγάλο τελικό της Eurovision, το βράδυ της Πέμπτης. «Αντίπαλες» χώρες της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision 2024 θα είναι οι Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Νορβηγία, Ολλανδία, Λετονία, Σαν Μαρίνο και Βέλγιο.

Τα μέχρι στιγμής στοιχήματα δείχνουν τη Μαρίνα Σάττι στην 8η θέση, ενώ τα βίντεο από τις πρόβες και promo video στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο TikTok έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια views.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή