Κυριακή , 19 Μάιος 2024

Eurovision 2024: Σε ποια θέση βρίσκεται το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι στις στοιχηματικές λίγο πριν τον ημιτελικό

Η Μαρίνα Σάττι θα ανέβει το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στη σκηνή της Eurovision 2024 όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί δύο βράδια αργότερα στο Μάλμε της Σουηδίας.

Τα πράγματα για την Ελλάδα δείχνουν καλά όσον αφορά τα στοιχήματα, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddschecker.com, το τραγούδι της χώρας μας με τίτλο «Ζάρι» βρίσκεται στην 9η θέση ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2024 με απόδοση 61 ενώ ελληνικές εταιρείες το δίνουν φαβορί για τη θέση 8.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eurovision 2024: Πρώτο φαβορί η Κροατία

Στην κορυφή των στοιχημάτων στις πιθανότητες νίκης βρίσκεται η Κροατία με απόδοση 3. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι φέτος υπάρχει απόλυτο φαβορί στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Στη δεύτερη θέση των φαβορί βρίσκεται η Ελβετία με απόδοση 4,5 και στην τρίτη θέση η Ουκρανία με απόδοση 5,5. Η πρώτη πεντάδα των στοιχημάτων ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2024 κλείνει με την Ιταλία στην τέταρτη θέση (απόδοση 6,5) και την Ολλανδία στην πέμπτη θέση (απόδοση 13).

Στην έκτη θέση των στοιχημάτων για τη Eurovision 2024 βρίσκεται η Γαλλία με απόδοση 21 και στην έβδομη θέση έχει περάσει η Ιρλανδία με απόδοση 26.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην όγδοη θέση βρίσκεται το Ισραήλ με απόδοση 34 και στη δέκατη, μια θέση κάτω από την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο με απόδοση 81.


Πηγή