Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Eva Mendes για τη μάχη που δίνει ο αδερφός της με τον καρκίνο

Η Eva Mendes για τη μάχη που δίνει ο αδερφός της με τον καρκίνο

Μετά βίας προσπάθησε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της η ηθοποιός

Για τη μάχη με τον καρκίνο που δίνει ο αδερφός της μίλησε η Eva Mendes στο «Hollywood Stand Up To Cancer» το οποίο διοργανώνεται για την καταπολέμηση της νόσου.

Η 40χρονη ηθοποιός που πριν τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της Esmeralda, καρπό του έρωτα της με τον 34χρονο Ryan Gosling aνεβαίνοντας στη σκηνή, μίλησε για τον 37χρονο αδερφό της που είναι μοντέλο και δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο.

Η Eva Mendes προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και σε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα, αλλά και στον αδερφό της ο οποίος ήταν στο ακροατήριο εκείνη την ώρα:

«Καθένας μας σε αυτό το δωμάτιο απόψε, έχει κάποιον στην οικογένεια του που έχει καρκίνο. Σήμερα είμαι εδώ με την οικογένεια μου και τον αδερφό μου Κάρλος, τον οποίο αγαπώ πάρα πολύ. Σήμερα έκανε θεραπεία και δεν ήμασταν σίγουροι αν θα τα κατάφερνε να έρθει. Είμαι ευτυχισμένη που τα κατάφερες. Σε αγαπώ. Σε αγαπώ!» του είπε με τρεμάμενη φωνή η διάσημη ηθοποιός.

Στη συνέχεια, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να συγκρατήσει την συγκίνηση της, είπε λάθος τα λόγια που της είχαν γράψει, κι εκείνη για να αποφορτίσει το κλίμα, εξήγησε:

«Μόλις έκανα μωρό! Δεν κοιμάμαι καλά. Λυπάμαι για το λάθος» είπε, προσπαθώντας να γελάσει.

Πηγή: newsbeast.gr