Πέμπτη , 9 Ιούλιος 2020
Έβδομο παιδί για Pitt-Jolie

Έβδομο παιδί για Pitt-Jolie

Νέο μέλος στην οικογένεια

Ακόμη ένα παιδί υιοθέτησε ο Brad Pitt και η Angelina Jolie. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Closer» πρόκειται για ένα ορφανό αγοράκι από τον πόλεμο της Συρίας.

Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε στρατόπεδο προσφύγων στην Τουρκία, στα πλαίσια του ρόλου της ως πρέσβειρας των Ηνωμένων Εθνών για την Unicef γνώρισε τον μόλις δύο ετών Moussa και αμέσως κίνησε τις διαδικασίες της υιοθεσίας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Angelina άκουσε την ιστορία του μικρού από έναν μεταφραστή που βρισκόταν εκεί και αμέσως έσπευσε να τον συναντήσει.

«Ο Moussa χαμογελούσε πλατιά, και όταν είδε την ηθοποιό δακρυσμένη, την πλησίασε, την αγκάλιασε και της έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Τότε η διάσημη σταρ «τον φίλησε στο μέτωπο, και για το υπόλοιπο της επίσκεψης της στο στρατόπεδο, οι δυο τους έγιναν αχώριστοι», αναφέρουν όσοι είδαν το περιστατικό από κοντά.

Πάντως το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την είδηση. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έχουν ήδη έξι παιδιά. Τρία βιολογικά παιδιά, την Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox και άλλα τρία υιοθετημένα, τον Maddox, τον Pax και την Zahara.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr