Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
«Έβγαλα 500.000 δολ. με έξι μήνες στριπτίζ»

«Έβγαλα 500.000 δολ. με έξι μήνες στριπτίζ»

Αποκαλύψεις από το πρώην κουνελάκι του Playboy Κέντρα Ουίλκινσον – Δείτε το βίντεο

Η κοπέλα άρχισε να δημιουργεί περιουσία πριν ακόμη γνωρίσει τον Χιου Χέφνερ, καθότι είχε βρει επάγγελμα και μάλιστα άκρως επικερδές. Το πρώην κουνελάκι του Playboy Κέντρα Ουίλκινσον συμμετέχει στο ριάλιτι «I’m a Celebrity» και να κάνει αποκαλύψεις.

Αρχικά μίλησε γενικώς για το σεξ και δη στην έπαυλη του Playboy, ενώ αναφέρθηκε και στον Χιου Χέφνερ. Η «καυτή» αποκάλυψη όμως ήρθε όταν αναφέρθηκε στο παρελθόν. Γυρνώντας το χρόνο πίσω η Κέντρα πήγε στην εποχή που ήταν στρίπερ. Τότε δούλευε σε ένα μαγαζί, εκεί όπου και την εντόπισαν οι άνθρπωποι του Χεφ και της πρότειναν να γίνει ένα από τα κουνελάκια του.

Δέχθηκε, αλλά άφησε πίσω της ένα επάγγελμα που ήταν επικερδές, καθότι το κορίτσι φαίνεται πως διέθετε ταλέντο. «Είχα βγάλει περίπου 500.000 δολάρια μέσα σε έξι μήνες», ήταν μια από τις ατάκες τηε Της Ουίλκινσον.

Δε σταμάτησε εκεί όμως. Αποκάλυψε πως ένας πελάτης της είχε προσφέρει κάποια στιγμή $4.000 μόνο και μόνο για να καθίσει μαζί του και να γνωριστούν, καθώς τότε ήταν καινούργια στο μαγαζί. Βέβαια, εννοείται ότι τους άφησε όλους άφωνους…

Δείτε και βίντεο με τις αποκαλύψεις της: