Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Έξι σέξι ανερχόμενα μοντέλα

Έξι σέξι ανερχόμενα μοντέλα

«Βάζουν φωτιά» με τις πόζες τους!

 

Είναι νέες, ωραίες, το ξέρουν και παίζουν με το φακό, έτοιμες να κατακτήσουν τον κόσμο του μόντελινγκ και των περιοδικών. Τα σέξι κορίτσια με τα καλλίγραμμα σώματα είναι το νέο «αίμα» στο χώρο του διεθνούς μόντελινγκ και φαίνεται πως έχουν όλα τα προσόντα να κατακτήσουν την πασαρέλα αλλά και μεγάλους οίκους ρούχων και εσωρούχων.

1. Emily Ratajkowski

11_1

Είναι περισσότερο γνωστή για τις γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφήσεις της και ας καμαρώνει περισσότερο για το υποκριτικό της ταλέντο. Το μοντέλο από την Αμερική ξέρει να παίζει με το φακό και να δείχνει τα προσόντα της ενώ το ανδρικό κοινό φαίνεται πως το εκτιμά. Η μόλις 24 ετών Emily είναι ένα από τα πλέον σέξι ανερχόμενα μοντέλα που έχει πείσμα και στόχο να κατακτήσει τις πασαρέλες και όλα τα ανδρικά περιοδικά τα οποία της πλέκουν το εγκώμιο. Πρόσφατα η νεαρή Emily πρωταγωνίστησε στο trailer γνωστού war game!

2. Hannah Davis

2_22

Με διαφορά… στήθους η σέξι Hanna στα 23 της μόλις χρόνια έχει βαλθεί να τρελάνει τους followers της στο instagram με τις πόζες της και το καταφέρνει. Οι άντρες θέλει να την κοιτάνε στα μάτια αλλά με τις φωτογραφήσεις της το μοντέλο δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια. Το ανερχόμενο μοντέλο είναι το next big thing του μόντελινγκ ενώ άνετα θα μπορούσε να πάρει μια θέση στους «αγγέλους» της Victoria Secret.

3. Nina Agdal

3_33

Το 23χρονο μοντέλο από τη Δανία ήρθε για να μείνει και δείχνει έτοιμη να κατακτήσει την κορυφή. Ψηλή, καστανόξανθη και με σαρκώδη χείλη είναι ό,τι πρέπει για τις εταιρείες εσωρούχων και μαγιό που την κυνηγούν για μια φωτογράφηση. Της αρέσει να… αρέσει και με τα νάζια της μπορεί να ανταγωνιστεί τα επόμενα next top models. Το 2014 ήταν μάλιστα ένα από τα τρία βασικά μοντέλα που επιλέχθηκαν για το εξώφυλλο του Sports Illustrated.

4. Ashley Sky

4

Παίζει κυρίως μέσω των social media για να αυξήσει τη φήμη της και τα καταφέρνει μια χαρά. Η Βραζιλιάνα 23χρονη καλλονή έχει συμμετάσχει ήδη σε καμπάνιες, διαφημίσεις και επιδείξεις και βλέπει το κασέ της να ανεβαίνει συνεχώς. Τα περιοδικά λατρεύουν ότι είναι μελαχρινή καταρρίπτοντας το μύθο της ξανθιάς και εκείνη ανταποδίδει την αγάπη της με σέξι πόζες…

5. Gigi Hadid

5_15

Το πιο ανερχόμενο μοντέλο στην Αμερική. Η 20χρονη «θεά» έχει τις ιδανικές αναλογίες για πασαρέλα και θεωρείται η επόμενη βασίλισσα των μεγάλων οίκων μόδας. Προς το παρόν twittαρει και ανεβάζει τις φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα «χτίζοντας» το δικό της κοινό που την παρακολουθεί φανατικά. Πληρώνεται μάλιστα για να ανεβάζει φωτογραφίες με ρούχα από πολύ γνωστές εταιρείες.

6. Rosie Mac

6_16

Η αλλιώς το σέξι κορμί που ντουμπλάρει την Εμιλία Κλάρκ του Game of Thrones. Η διάσημη ηθοποιός χρειάζεται «βοήθεια» για να γυρίσει τις καυτές ερωτικές σκηνές της σειράς και η Rosie ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Το καυτό μοντέλο έχει πλέον αρχίσει και γίνεται περιζήτητο και σκέφτεται να συνδυάσει το μόντελινγκ με την ηθοποιία. Με τις σέξι φωτογραφήσεις πάντως δείχνει ότι τα πάει πολύ καλά. Εξάλλου δεν ήταν λίγα τα χρήματα που ζήτησε για να καλύψει την Κλαρκ στις επίμαχες σκηνές.