Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Η εξομολόγηση του πρίγκιπα Χάρι

Η εξομολόγηση του πρίγκιπα Χάρι

«Νιώθω νευρικότητα σε δωμάτια με κουστουμαρισμένους ανθρώπους» – Δείτε το βίντεο

Έχει ένα μυστικό, αλλά το αποκάλυψε για καλό σκοπό. Ο πρίγκιπας Χάρι είναι… ντροπαλός, αλλά τελικά είπε τι είναι αυτό που τον κάνει νευρικό.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν φόβους και ο «γαλαζοαίματος» Χάρι έδωσε το καλό παράδειγμα αποκαλύπτοντας τον δικό του που έχει να κάνει με την πολυκοσμία και τους… κουστουμαρισμένους ανθρώπους. Στην κίνηση με τίτλο #FeelNoShame όπου όλος ο κόσμος, επώνυμοι και ανώνυμοι πολίτες τιτιβίζουν ένα κρυφό μυστικό τους χωρίς να νιώθουν καμία ντροπή, έκανε την εξομολόγηση του.

Παγκόσμια μέρα κατά του AIDS η σημερινή και ο πρίγκιπας Χάρι συμμετείχε στην πρωτότυπη κίνηση που διοργανώνει ο φιλανθρωπικός οργανισμός Senebale, του οποίου είναι συνιδιοκτήτης. Στόχος είναι η αφύπνιση του κόσμου και η εξωτερίκευση των συναισθημάτων. «Δεν είναι μόνοι τους», τονίζει λίγο πριν προχωρήσει στην αποκάλυψη.

«Το μυστικό μου είναι, το πιστεύετε είτε όχι, ότι νιώθω απίστευτη νευρικότητα όταν μιλώ σε κοινό, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το ακροατήριο. Παρά το γεγονός ότι γελώ και αστειεύομαι πολύ, έχω πολύ μεγάλο άγχος πριν μπω σε δωμάτια γεμάτα ανθρώπους ντυμένος με κοστούμι. Και τώρα που το έχω εκμυστηρευθεί αυτό, πιθανώς να έχω ακόμη μεγαλύτερη αγωνία ότι οι άνθρωποι θα με κοιτάζουν παντού», είπε μεταξύ άλλων ο 30χρονος πρίγκιπας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsbeast.gr