Σάββατο , 27 Ιούλιος 2024

Fedez: 3 μήνες μετά τον χωρισμό του από την Κιάρα Φεράνι εθεάθη με μοντέλο 15 χρόνια νεότερό του

Στο Grand Prix του Μονακό βρέθηκε ο Ιταλός ράπερ Fedez φροντίζοντας όμως να έχει στο πλευρό του τη νέα του σύντροφο.

Ο αγώνας της F1 στο Μονακό αυτό το Σαββατοκύριακο συγκέντρωσε μεγάλα ονόματα του διεθνούς jet set. Μεταξύ αυτών ήταν και ο πρώην σύζυγος της Κιάρα Φεράνι, ο Ιταλός ράπερ. O Fedez απόλαυσε το θέαμα της F1 με αρκετούς φίλους, ωστόσο, έγινε viral στα social media καθώς έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη με μια νέα σύντροφο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιασμένος χέρι-χέρι με νεαρό μοντέλο ο Ιταλός ράπερ

Στο βίντεο που κυκλοφορεί, ο Fedez φαίνεται να περπατάει χέρι – χέρι με μία πανέμορφη γυναίκα, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε μετά, είναι το μοντέλο από τη Γαλλία Garance Authié, ηλικίας μόλις 20 ετών.

Ξανά ερωτευμένος ο Fedez;

Η είδηση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους ακολούθους του όχι μόνο επειδή έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από τον χωρισμό του από την influencer Κιάρα Φεράνι, αλλά και επειδή ο ίδιος ο Fedez μοιράστηκε μια φωτογραφία της Garance στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας ίσως να επιβεβαιώσει πως είναι ζευγάρι.

Η φωτογραφία της νέας του συντρόφου που ανέβασε ο Fedez στο Instagram του
Η φωτογραφία της νέας του συντρόφου που ανέβασε ο Fedez στο Instagram του

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, πέρα από την εικόνα του νεαρού μοντέλο, ο Ιταλός ράπερ μοιράστηκε κι άλλα στιγμιότυπα από το Σαββατοκύριακό του στο Grand Prix του Μονακό. Μια άλλη δείχνει την παρέα του Fedez να απολαμβάνει το μεσημεριανό της σε ένα πολυτελές γιοτ που ήταν αραγμένο στο λιμάνι. Πάντως, η Garance φαίνεται να έχει ενσωματωθεί πλήρως στον στενό κύκλο του καλλιτέχνη.

Ο ιταλικός Τύπος την αναφέρει ήδη ως κοπέλα του και οι εικόνες τους να περπατούν χέρι-χέρι δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας. Επιπλέον, επισημαίνουν ότι η φιλία μεταξύ του ράπερ και του μοντέλου χρονολογείται από τον Μάρτιο. Έκτοτε, έχουν εντοπιστεί μαζί στο Παρίσι, στο Μαϊάμι και ακόμη και στο φεστιβάλ Coachella στα μέσα Απριλίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H πρώην σύζυγος του Fedez, Κιάρα Φεράνι, την ίδια ώρα κάνει διακοπές στη Μαδρίτη
H πρώην σύζυγος του Fedez, Κιάρα Φεράνι, την ίδια ώρα κάνει διακοπές στη Μαδρίτη

Ποια είναι η Garance Authié;

Μέσα σε λίγες ώρες, το μοντέλο από εντελώς άγνωστη έγινε πρωτοσέλιδο στον διεθνή Τύπο. Γεννημένη το 2004, η Garance ήξερε από μικρή ηλικία ότι ήθελε να γίνει μοντέλο, μάλιστα, άρχισε να κάνει τις πρώτες της δουλειές μπροστά στον φακό όταν ήταν μόλις εννέα ετών. Το πάθος της για τη μόδα το μοιράζεται με τον χορό και την ιππασία, ενώ, όπως φαίνεται στο βιογραφικό της, είναι εγγεγραμμένη στο IE Business School στη Μαδρίτη, με ειδίκευση στη διοίκηση και τα οικονομικά.

Τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει μόντελινγκ στις Κάννες, όπως στην επίδειξη μόδας OniriQ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου παράλληλα με το φεστιβάλ. Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ανέβηκε στην πασαρέλα με το brand Thalie και επανέλαβε με την Oniriq. Επίσης, περπάτησε στην πασαρέλα για το Maison Emilie Marcelle το 2023. Έχει επίσης κάνει editorials για πολλά περιοδικά και έχει υπάρξει το πρόσωπο εμπορικών σημάτων όπως Michel Bonzi, Sergio Tacchini, Alina Marti, Joy Studio, Sixth June.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή