Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Fedya: Ο αξιολάτρευτος γάτος που μοιάζει με καρτούν και έχει κλέψει καρδιές

Ένας αξιολάτρευτος γάτος με αλλήθωρα μάτια έχει κερδίσει πάρα πολλούς θαυμαστές λόγω της ιδιόρρυθμης εμφάνισής του που μοιάζει με καρτούν, με 313.000 ανθρώπους να παρακολουθούν τα καθημερινά του καμώματα.

Ο Fedya, ένας τετράχρονος γάτος διάσωσης, έγινε viral αίσθηση στο Instagram, αφότου η 42χρονη ιδιοκτήτριά του Natalya Zhdanova άρχισε να μοιράζεται φωτογραφίες του στο Διαδίκτυο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Natalya, από το Rostov-on-Don της Ρωσίας, βρήκε τον Fedya στον κήπο της το 2020 και αρχικά φοβήθηκε ότι μπορεί να μην επιβιώσει.

Το αιλουροειδές γεννήθηκε με διαταραχή συντονισμού και αρχικά δυσκολευόταν να κινηθεί.

Ωστόσο, τέσσερα χρόνια μετά, ο Fedya ευημερεί και έχει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές.

«Δεν παρατήρησα ότι είχε κάποια ασυνήθιστη εμφάνιση – απλώς μου φάνηκε χαριτωμένος και αστείος. Αλλά οι φίλοι και οι γνωστοί μου μου είπαν ότι αυτή η γάτα πρέπει να παρουσιαστεί στον κόσμο», είπε η Natalya.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσθεσε ότι αρχικά δίσταζε να δημοσιεύσει φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε πόση χαρά έδινε ο Fedya σε άλλους ανθρώπους.

«Αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι ο Fedya φέρνει χαρά και χαμόγελα στους ανθρώπους, συνειδητοποίησα ότι είχα βρει το αγαπημένο μου πράγμα σε αυτό. Φυσικά, χαίρομαι που πολλοί άνθρωποι αγαπούν τον Fedya και που καταλαβαίνουν και αποδέχονται τη δουλειά μου με τη μορφή χιουμοριστικών βίντεο», πρόσθεσε.

Η Natalya μοιράζεται αστεία αποσπάσματα από την καθημερινή ζωή της γάτας, προσθέτοντας: «Ο Fedya μοιάζει με μικρό παιδί. Είναι τόσο αφελής και αδέξιος όσο ένα παιδί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα viral βίντεο, φαίνεται να «διαλογίζεται», κοιτάζοντας έντονα έναν κρεμαστό κύκλο που περιστρέφεται μπροστά του, με την ανάρτηση να συγκεντρώνει 194.000 likes.

Ένα άλλο κλιπ δείχνει το «αδέξιο» γατάκι να προσπαθεί να σκαρφαλώσει από ένα μικροσκοπικό κενό κάτω από ένα ντουλάπι, συγκεντρώνοντας 111.000 likes.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι μια γάτα καρτούν!», ανέφερε ένα άτομο σχολιάζοντας ένα στιγμιότυπο της γάτας:

«Αυτό το πρόσωπο τον/την κάνει ακόμα πιο αξιολάτρευτο/η», δήλωσε ένας άλλος θαυμαστής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Fedya, δεν είσαι σαν όλους τους άλλους και αυτό είναι υπέροχο».


Πηγή