Παρασκευή , 23 Απρ 2021
«Η Φαίη έχει καταφέρει να τη λατρεύει το γυναικείο κοινό»

«Η Φαίη έχει καταφέρει να τη λατρεύει το γυναικείο κοινό»

Ο Χρήστος Φερεντίνος σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Για τα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και για το αν θα έκανε πρωινή εκπομπή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Χρήστος Φερεντίνος.

Για το ενδεχόμενο να τον δούμε στην παρουσίαση ενός πρωινού, ο παρουσιαστής είπε:

«Δε νομίζω ότι είμαι ο πιο ενδεδειγμένος για κάτι τέτοιο. Γιατί, αν ήμουν, θα έπρεπε τότε να πω όχι σε κάποια πράγματα, σε σχέση με τις συνθήκες με τις οποίες μπήκα στο πρωινό. Δεν είναι αυτό που θα μπορούσα να κάνω καλά. Ο Γιώργος και η Φαίη το κάνουν εξαιρετικά. Για να μπεις αυτήν τη στιγμή στη ζώνη και να παλέψεις με δύο θηρία , πρέπει να έχεις κάτι πολύ διαφορετικό να προτείνεις. Κάτι το οποίο δεν έχω αυτήν τη στιγμή. Γέλασα τις προάλλες με τον Μάρκο, παρακολουθώντας τον να κάνει τον Τσουκαλά. Από την άλλη, παρακολουθώντας τον Γιώργο με τη Φαίη και την παρέα τους, ακούω ανθρώπους φυσιολογικούς, να μιλάνε μια πραγματική, αληθινή γλώσσα».

Ο Χρήστος Φερεντίνος αναφέρθηκε στη συνέχεια στα πρόσωπα εκείνα της τηλεόρασης που κατά την άποψή του ξεχωρίζουν:

«Ο Alpha έχει πολύ καλό υλικό αυτήν τη στιγμή. Το μόνο πρόσωπο που παίρνεις αβλεπτί στο κανάλι σου, είναι η Ελένη Μενεγάκη. Ό,τι και να γίνει, η Ελένη δεν αλλάζει. Όλοι οι άλλοι έχουμε τα πάνω μας, τα κάτω μας, τις τελείες και τις άνω τελείες μας. Η Ελένη έχει μόνο θαυμαστικά, ασταμάτητα. Ο Αντώνης Κανάκης, επίσης, είναι σίγουρο χαρτί, είναι από άλλο σύμπαν αυτό το παλικάρι. Τον Γιώργο Λιάγκα θα ήθελα να τον βλέπω βράδυ, σ’ ένα talk show. Είναι ένας τύπος που δε μασάει και μιλάει με ειλικρίνεια, άρα τον χρειάζεσαι σ’ ένα κανάλι. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνει κάτι διαφορετικά» είπε στο Hello.

Τέλος ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε και στη Φαίη Σκορδά:

«Η Φαίη είναι δύναμη. Και πρωί και μεσημέρι, μπορεί να παίξει. Είναι τόσο αγαπητή στις γυναίκες και στις οικογένειες. Δεν συμβαίνει πάντα το γυναικείο κοινό ν’ αγαπάει μια γυναίκα παρουσιάστρια. Και η Φαίη το έχει κατακτήσει αυτό. Τη λατρεύουν».

Πηγή: newsbeast.gr