Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Flashback: Άννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς αγκαλιά το 1996 με… παρόμοιο hairstyle!

Μπορεί σήμερα ο Σάκης Ρουβάς να είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους Έλληνες καλλιτέχνες, ωστόσο οι παλαιότεροι εξακολουθούν να θυμούνται το ξεκίνημά του περίπου πριν από τρεις δεκαετίες, με τον νεαρό τότε σταρ να έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα κορίτσια της εποχής!

Οι πλούσιες μπούκλες του δημοφιλούς τραγουδιστή στα πρώτα του βήματα, αλλά και η έντονη σκηνική του παρουσία, που τότε ήταν πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, έκαναν τα νεαρά κορίτσια να παραληρούν, με το φαινόμενο να παίρνει τόσο μεγάλη έκταση που απέκτησαν και… όνομα, οι γνωστές σε όλους μας «Ρουβίτσες»!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η Άννα Βίσση
και ο Σάκης Ρουβάς ένωσαν τις δυνάμεις τους

Στο μακρινό 1996,
ο Σάκης Ρουβάς είχε ήδη κάνει το πρώτο μεγάλο «μπαμ», που του εξασφάλισε μια
θέση στο πλευρό της Άννας Βίσση στο νυχτερινό μαγαζί «Χάος».

Οι δύο τους τότε απογείωναν το κέφι από σκηνής, αφήνοντας το στίγμα τους στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό show.

Στο σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, τραβηγμένο 27 ολόκληρα χρόνια πριν, από το φωτογραφικό φακό του NDP, ο Σάκης Ρουβάς και η Άννα Βίσση τραγουδούν αγκαλιασμένοι στη σκηνή, σε μία ακόμη εκρηκτική τους εμφάνιση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νεαρός Σάκης με τις πλούσιες μπούκλες του, και η Άννα Βίσση πιο σέξι από ποτέ και με… παρόμοιο hairstyle, αφού τότε δεν είχε ακόμη υιοθετήσει στα μαλλιά της το ξανθό χρώμα που έχει μέχρι και σήμερα, μαγνητίζουν τα βλέμματα και μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής!


Πηγή