Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Το φόρεμα από ωμό κρέας που άρχισε να σαπίζει κάτω από τα φώτα

Το φόρεμα από ωμό κρέας που άρχισε να σαπίζει κάτω από τα φώτα

Ένα top model περιγράφει όσα συνέβησαν σε φωτογράφηση

Ένα γνωστό μοντέλο από τη Ρωσία αποκαλύπτει τι της συνέβη σε μια φωτογράφηση για περιοδικό όταν την υποχρέωσαν να φορέσει ένα ρούχο από ωμό κρέας.

Η Yulia Kaunova φόρεσε το ασυνήθιστο φόρεμα για το εξώφυλλο ενός περιοδικού που εκδίδεται στην Αγία Πετρούπολη αλλά μετά από λίγες ώρες άρχισε να μυρίζει πολύ άσχημα καθώς βρισκόταν κάτω από τα δυνατά φώτα. Η σχεδιάστρια Natalya Fadeeva έραψε φέτες από σάρκα βόειου κρέατος πάνω στο σώμα του μοντέλου λίγο πριν τη φωτογράφηση για να εξασφαλίσει ότι το ένδυμα θα παραμείνει φρέσκο όσο το δυνατόν περισσότερο. Χρειάστηκε περίπου μια ώρα για να ολοκληρώσει το φόρεμα που ζύγιζε κατ’ εκτίμηση 25 κιλά και φορέθηκε πάνω από τα εσώρουχα του εντυπωσιακού, διάσημου μοντέλου.

Η νεαρή έπρεπε στη συνέχεια να το κρατήσει πάνω στο σώμα της για περισσότερες από τέσσερις ώρες μέχρι οι φωτογράφοι να είναι ικανοποιημένοι με τις λήψεις που είχαν κάνει. «Μετά από λίγο άρχισα να παρατηρώ τη μυρωδιά. Ύστερα από ώρες μόλις τελειώσαμε τη φωτογράφηση, μπορούσα μετά βίας να αναπνεύσω, η μυρωδιά άρχισε να με τρελαίνει», είπε η ίδια, ενώ η σχεδιάστρια εξήγησε ότι τής ζητήθηκε να φτιάξει κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε φορέσει σε μια εκδήλωση η Lady Gaga.

«Ήμουν έκπληκτη που οι διοργανωτές ήρθαν με μια τέτοια πρόταση, αλλά κατέληξε να είναι ενδιαφέρουσα, γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή», είπε χαρακτηριστικά.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου έκριναν σκληρά την απόφαση αυτή να δημιουργηθεί φόρεμα από το ωμό κρέας του ζώου ενώ για το top model η εμπειρία θα μείνει σίγουρα αξέχαστη και όχι με την καλή έννοια.

sfmpat9

sfmpat1

sfmpat2

sfmpat3

sfmpat4

sfmpat5

sfmpat6

sfmpat7