Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

#FreeYourEmotion – Amita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022

H Amita Motion, μας προσκαλεί για 17η χρονιά στο μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό θεσμό της χώρας, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ελεύθερη είσοδο, ανανεωμένο concept, ένα από τα πιο εντυπωσιακά line up κι ένα super live με περισσότερους από 25 καλλιτέχνες, καθώς και πρωτότυπα διαδραστικά happenings, θα βιώσουμε όλοι μαζί ξανά ξεχωριστές, θετικές εμπειρίες μουσικής! Παρουσιάζουν η Dat Lilly, ο Fipster και η Venetia Kamara.


 
Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία της χρονιάς, όπου κάθε φορά επιφυλάσσει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. Φέτος, που επιστρέφει live μετά από 2 χρόνια, φέρνει για πρώτη φορά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, το ultimate live experience με την Άννα Βίσση!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Guest Star στη μεγαλύτερη μουσική εμπειρία από την Amita Motion, οι ΜΕΛΙSSES! Στη σκηνή θα βρεθούν live η Τάμτα και οι FY, Hawk, Marseaux, Mente Fuerte, Playmen & Klavdia, Saske, Sidarta, Solmeister, Αναστασία, Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Μαζί τους οι DJ Bobito, Ellize, Joanne, Daphne Lawrence, Mc Daddy, Natasha Kay, Sigma, Αντωνία Καούρη, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Λαζαρίδου, Δημήτρης Ταταράκης κ.ά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή