Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Funky Buddha, η νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017-18

Με μία έντονη διάθεση ελευθερίας και εσωτερικής αναζήτησης, αυτό το χειμώνα η Funky Buddha επιλέγει ένα urban vintage περιβάλλον για να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή.

Σε ένα παιχνίδι άλλοτε μινιμαλισμού και άλλοτε επιδεικτικού μαξιμαλισμού, ο fashion casual χαρακτήρας του brand επιμένει στο διαφοροποιημένο, το εκκεντρικό, το περιπετειώδες, το εκλεκτικό.

Βολάν, ρίγες, διαφάνειες, μονοχρωμίες και prints για τη γυναίκα με loose fit, θηλυκές εκκεντρικότητες και fashion denim. Ναι, η γυναίκα της Funky Buddha είναι απελευθερωμένη από τα στερεότυπα της must ομορφιάς και αναδεικνύεται σε ένα icon της fashion casual εκδοχής.

Στην ίδια φιλοσοφία και ο άντρας. Στην υγιή μάχη της δικής του αυτονομίας και ένταξης σε ένα περιβάλλον που λατρεύει τη μόδα χωρίς όμως να την αφήνει να του επιβάλλεται. Ο άνδρας της Funky Buddha επιμένει στην cool διάθεση, μία διάθεση που του βγαίνει αγόγγυστα, σαν αποτυπωμένη στο DNA του. Και σε αυτό το mood έρχεται σε επαφή με τη φύση σαν city traveler. Τα jackets, τα καρό πουκάμισα, τα τυπωμένα Tshirts, τα πολύχρωμα πλεχτά, τα παλτό σε γήινες αποχρώσεις, στοιχεία που συνθέτουν έναν σύγχρονο άντρα που δεν φοβάται να ανακαλύπτει και να επαναπροσδιορίζεται.

Πληροφορίες

www.funky-buddha.com

fb page: Funky Buddha

localStorage.clear();


Πηγή