Τετάρτη , 29 Μάιος 2024

Furiosa: Επική σκηνή δράσης διάρκειας 15 λεπτών γυρίστηκε σε 78 ημέρες

Το επερχόμενο prequel της κινηματογραφικής σειράς Mad Max «Furiosa» περιλαμβάνει μια σκηνή δράσης διάρκειας 15 λεπτών που χρειάστηκε 78 ημέρες για να γυριστεί.

Μιλώντας στο Total Film Magazine, η πρωταγωνίστρια της ταινίας Άνια Τέιλορ Τζόι και ο συνεργάτης στην παραγωγή του σκηνοθέτη της ταινίας Νταγκ Μίτσελ αναφέρθηκαν στην επίμαχη σκηνή.

«Furiosa»: Η επίμαχη σκηνή που γυρίστηκε σε 78 ημέρες

Ο Μίτσελ αποκάλυψε ότι η ταινία περιλαμβάνει «μια σεκάνς διάρκειας 15 λεπτών που χρειάστηκαν 78 ημέρες για να γυριστεί». Καθημερινά στο πλατό βρίσκονταν περίπου 200 κασκαντέρ, διευκρίνισε, όμως δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες για τη σκηνή, η οποία χαρακτηρίζεται ως «αποφασιστικής σημασίας στιγμιότυπο».

«Ο Τζορτζ και εγώ κάναμε αυτές τις μεγάλες συζητήσεις σχετικά με το γιατί αυτή η συγκεκριμένη σκηνή ήταν τόσο μεγάλη. Είναι επειδή βλέπετε μια συσσώρευση δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια μιας μάχης και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβετε πόσο πολυμήχανη είναι η Furiosa, αλλά και τη σκληρότητά της. Είναι η μεγαλύτερη σεκάνς που έχουμε γυρίσει ποτέ», είπε η Άνια Τέιλορ Τζόι.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία ως μια νεότερη εκδοχή της Furiosa, του ομότιτλου χαρακτήρα, ο οποίος είχε προηγουμένως απεικονιστεί στο «Mad Max: Fury Road» από τη Σαρλίζ Θέρον.

Η υπόθεση της ταινίας Furiosa

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: «Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από τον Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια μιας μεγάλης ορδής μηχανόβιων με επικεφαλής τον Warlord Dementus. Ταξιδεύοντας στην Έρημη Χώρα, συναντούν την Ακρόπολη την οποία κυβερνά ο Immortan Joe. Ενώ οι δύο τύραννοι πολεμούν για την κυριαρχία, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες, καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει το δρόμο για το σπίτι της».


Πηγή