Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η γαλανομάτα «μάγισσα» Barbara Palvin

Η γαλανομάτα «μάγισσα» Barbara Palvin

Δείτε τις φωτογραφίες της

Το supemodel Barbara Palvin φαίνεται να είναι η νέα αγαπημένη του πρωταθλητή της F1 Lewis Hamilton.Ο άγγελος της Victoria’s Secret από την Ουγγαρία κατάφερε με την ομορφιά της και το θεϊκό κορμί της να κλέψει την καρδιά του βρετανού οδηγού και δεν είναι κανείς να απορεί κανείς γιατί.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και η 22χρονη το περασμένο Σάββατο πήγε στο Grand Prix του Μονακό για να αποθεώσει τον αγαπημένο της.

Ο Hamilton έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα ΜΜΕ με τις σχέσεις του. Μετά την Nicole Scherzinger με την οποία ήταν μαζί επτά χρόνια, πέρασαν από δίπλα του πολλές ωραίες παρουσίες όπως η Kendall Jenner, η Rihanna και η Hailey Baldwin.

Πάντως οι δυο τους λένε πως είναι φίλοι και ότι δεν τρέχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Οι παπαράτσι βέβαια που τους είδαν μαζί να κάνουν μπάνιο σε παραλία του Μονακό έχουν άλλη άποψη.

Η ίδια εργάζεται ως μοντέλο από τα 12 της και είναι από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως. Δηλώνει θαυμάστρια της Kate Moss και της Natalia Vodianova και θέλει να χαράξει ανάλογη πορεία στο χώρο της μόδας.

barbasbrbash2barbasbrbash6barbasbrbash8barbasbrbash4barbasbrbash3barbasbrbash5barbasbrbash7barbasbrbash10barbasbrbash9barbasbrbash1

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr