Τετάρτη , 12 Μάϊος 2021
George Clooney: Ο απίθανος λόγος που έδωσε από 1 εκατ. δολάρια σε 14 κολλητούς του

George Clooney: Ο απίθανος λόγος που έδωσε από 1 εκατ. δολάρια σε 14 κολλητούς του

Η αλήθεια είναι πως από τότε που ο George Clooney έγινε διάσημος, πολλές φήμες ακόμη και αστικοί μύθοι τον συνοδεύουν, κυρίως γύρω από την προσωπική του ζωή. Ένας από αυτούς που κυκλοφορούσαν όλα τα χρόνια, ήθελε το διάσημο ηθοποιό να έχει χαρίσει από 1 εκατ. δολάρια σε 14 κολλητούς του.

Και τη φήμη αυτή μόλις την επιβεβαίωσε ο ίδιος, εξηγώντας μάλιστα το λόγο που στάθηκε τόσο γαλαντόμος με τους φίλους του. Ο 59χρονος Clooney, ο οποίος πρόσφατα χρίστηκε από το GQ ως «Icon of the Year», αποκάλυψε στο περιοδικό πως εφόσον εκείνη την περίοδο δεν είχε οικογένεια (σύζυγο και παιδιά) για να ξοδέψει μαζί της τα χρήματα που κέρδισε, ήταν πολύ χαρούμενος που μπόρεσε να το κάνει με τους κολλητούς του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

«Αυτό που όντως έχω να πω είναι πως αυτοί οι τύποι, για μία περίοδο άνω των 35 χρόνων, με βοήθησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο… Σκέφτηκα, ξέρεις, χωρίς αυτούς δε θα είχα τίποτα από όλα αυτά. Και είμαστε όλοι πραγματικά πολύ δεμένοι και απλά σκέφτηκα βασικά ότι αν με χτυπούσε λεωφορείο, θα ήταν όλοι στη διαθήκη μου. Οπότε, γιατί να περιμένω να με χτυπήσει το λεωφορείο;», είπε.

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι να μιλάω με έναν πραγματικά πλούσιο μ@λ@κ@ που συνάντησα σε ένα ξενοδοχείο στο Βέγκας, πολύ πιο πλούσιο από ό,τι είμαι εγώ. Και θυμάμαι τότε πως είχε δημοσιευθεί το θέμα στα ΜΜΕ και ήταν του στυλ “Γιατί να το κάνεις αυτό;” κι εγώ ήμουν του στυλ “Γιατί να μην το κάνω βρε βλάκα;”».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

Άλλωστε, όπως εξήγησε, τότε πίστευε ότι δε θα παντρευόταν ποτέ ούτε θα έκανε παιδιά. Και πως θα δούλευε και η ζωή του θα ήταν γεμάτη από τη δουλειά του και τους φίλους του. μην ξεχνάμε πως μέχρι να γνωρίσει την Αμάν Αλαμουντίν την οποία παντρεύτηκε και κατόπιν απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους, ο Clooney ήταν ένας από τους πιο διάσημους και αμετανόητους εργένηδες του Χόλιγουντ.
Πηγή