Τρίτη , 14 Ιούλιος 2020
«Για μένα ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά»

«Για μένα ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά»

Αρνείται να ξοδέψει 20.000 ευρώ για ένα νυφικό η Κατερίνα Στικούδη

Για την προσωπική της ζωή, τον έγγαμο βίο αλλά και για το αν θα παντρευόταν ποτέ στα κρυφά μίλησε σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη, ήταν ανέκαθεν από τις celebrities που δεν αναφέρονταν ποτέ στις σχέσεις τους διότι δεν θέλει να γίνεται γνωστή μέσα από την σχέση της αλλά από την δουλειά της. Αν όμως οι παπαράτσι την πετύχαιναν με τον αγαπημένο της σε τρυφερό ενσταντανέ, θα παραδεχόταν ότι έχει δεσμό; «Γιατί θα πρέπει, επειδή ένας φωτογράφος θα τραβήξει κάποιες φωτογραφίες, να απολογηθώ για το τι κάνω ή δεν κάνω στην προσωπική μου ζωή; Για να αναλύσω τι συμβαίνει, θα πρέπει να είμαι έτοιμη η ιδιωτική μου ζωή να γίνει δημόσια. Και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω. Δεν πρόκειται να κάνω καμία σκηνή αν αντιληφθώ κάποιον φωτογράφο. Αλλά καμία φωτογραφία δεν θα με έκανε να αλλάξω γνώμη και δεν θα με ωθούσε να αρχίσω να μιλάω για τα προσωπικά μου», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ!

Τα περισσότερα πρόσωπα της σόουμπιζ μιλάνε πιο ανοιχτά και ελεύθερα για τους συντρόφους τους μόνο όταν ετοιμάζονται να παντρευτούν. Η ίδια δεν συμφωνεί με αυτό: «Δεν ισχύει για εμένα αυτό. Δεν είναι δηλαδή ότι αισθάνομαι ασφάλεια ή ότι δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι σε μία σχέση και γι’ αυτό αποφεύγω να μιλάω. Ακόμα και αν παντρευόμουν, θα έπρεπε και πάλι με τον σύζυγο μου να νιώθουμε την επιθυμία να μοιραστούμε ιδιωτικές μας στιγμές με όλο τον κόσμο. Θεωρώ πολύ μεγάλο επίτευγμα ότι αυτά τα δέκα χρόνια που είμαι στον χώρο ασχολούνται με τη δουλειά μου και όχι με τις σχέσεις μου και δεν θα ήθελα να σταματήσει αυτό».

Τέλος, αν αποφάσιζε η Κατερίνα Στικούδη να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, θα το έκανε κρυφά; «Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν κρυφά, αλλά σίγουρα ο γάμος μου δεν θα έχει καμία σχέση με τις γνωστές υπερπαραγωγές που βλέπουμε συνήθως. Δεν κατακρίνω κανέναν που μπορεί να ονειρεύεται να κάνει μία φαντασμαγορική τελετή, αλλά για μένα ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά. Δεν πρόκειται να δώσω 20.000 ευρώ για ένα νυφικό, ούτε σκοπεύω να ξοδέψω 50.000 ευρώ για μία μέρα. Προτιμώ, χίλιες φορές, με αυτά τα χρήματα να αγοράσω μια γκαρσονιέρα και να παίρνω ένα εισόδημα από τα ενοίκια».

Πηγή: newsbeast.gr