Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Για τένις στην παραλία η Μαρία Σαράποβα

Για τένις στην παραλία η Μαρία Σαράποβα

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η ρωσίδα πρωταθλήτρια του τένις

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σαράποβα βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν.

Η ρωσίδα τενίστρια τόνισε σε συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες ότι ενημερώθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία ότι βρέθηκε θετική στην ουσία «Meldonium» την οποία, όπως παραδέχθηκε, χρησιμοποιεί εδώ και δέκα χρόνια για λόγους υγείας και η οποία μπήκε φέτος στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες. Αμέσως μετά την ομολογία της η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ανακοίνωση την προσωρινή αποβολή της αθλήτριας από κάθε διοργάνωση.

Η ίδια πάντως δεν δείχνει να το βάζει κάτω. Χθες, η Μαρία Σαράποβα εθεάθη σε παραλία στο Λος Άντζελες να παίζει τένις με την διάθεσή της να δείχνει μια χαρά.

Το μήνυμα που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό, είναι το πρώτο μετά την αποκάλυψή της και λέει:

«Ξύπνησα χτες το πρωί και διάβασα χιλιάδες μηνύματα γεμάτο αγάπη και συμπόνια (…) Γενικά αγαπώ τέτοιου είδους πρωινά.. νέα μέρα, νέα αρχή. Εδώ όμως δεν μιλάμε ακριβώς για νέα αρχή, καθώς το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ στις 6 το πρωί είναι πως είμαι αποφασισμένη να ξαναπαίξω τένις και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να το ξανακάνω (…)».

sharapova2sharapova3sharapova1

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr