Παρασκευή , 17 Μάιος 2024
Γιατί η Millie Mackintosh ανέβασε αυτή τη φωτογραφία της στο Instagram

Γιατί η Millie Mackintosh ανέβασε αυτή τη φωτογραφία της στο Instagram

Ξέρει καλά το παιχνίδι των social media

 

Έχει καλλίγραμμα πόδια και το ξέρει αλλά αυτό δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο η Millie Mackintosh τα ανέβασε στο Instagram και τα like έπεσαν «βροχή» από τους θαυμαστές της.

Η πρώην παίκτρια reality της Βρετανίας που ασχολείται με την υγιεινή διατροφή και την γυμναστική ανέβασε την Κυριακή στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μια φωτογραφία με το γυμνό της πόδι και ένα μικροσκοπικό εσώρουχο να αχνοφαίνεται. Ο λόγος; Για να διαφημίσει και να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που της… μαυρίζει τα πόδια με το ειδικό σπρέι. Όπως είπε είναι ο μοναδικός που εμπιστεύεται σε αυτή τη διαδικασία.

Βέβαια οι θαυμαστές της μόνο με το ειδικό σπρέι δεν ασχολήθηκαν καθώς τα βλέμματα τράβηξε το γυμνό πόδι της Millie, όποιο χρώμα και αν έχει αυτό. Η φωτογραφία ξεπέρασε τα 9.000 likes και τα σχόλια όπως είναι λογικό ήταν δεκάδες. Κάποιος μάλιστα σχολίασε ότι είναι η μοναδική που μπορεί να κάνει μια πόρτα να φαίνεται σέξι.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Millie ή ο σύζυγός της ανεβάζει μια προκλητική φωτογραφία. Πριν από λίγο καιρό ο άνδρας της ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία στην οποία καλύπτει το στήθος της Millie με τα πόδια του την ώρα που βρίσκονται στην μπανιέρα. Σχολιάζοντας το αργότερα στη βρετανική Mirror είπε ότι είναι ένα αστείο του άνδρα της και δεν είναι η πρώτη φορά καθώς τις προάλλες την τράβηξε φωτογραφία την ώρα που έκανε αποτρίχωση στα πόδια. «Το μόνο που έχω να πω είναι πως πρέπει να κοιμάται με το ένα μάτι ανοιχτό» είπε η ίδια.

MillieMackintosh4

Όπως και να έχει μάλλον δεν θα είναι η τελευταία φορά που το ζευγάρι θα απασχολήσει με τα αστεία και τα παιχνίδια του στο Instagram.

MillieMackintosh2MillieMackintosh3MillieMackintosh5

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr